Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Honden welkom
Nutchel Cosy Cabins
Sweet, classic & treetop cabins
2 - 6 personen
vanaf € 255 per weekend

Bijzonder overnachten in een Tiny House in de Ardennen

Nutchel is een logeeradres met bijzondere cabins, een glamping concept waarbij je midden in het bos even terug gaat naar de basis. Bij Nutchel ligt de nadruk op eenvoud en samen zijn, in een sfeervol Tiny House in het Forest Camp Les Ardennes.

De Cosy Cabins van Nutchel

In het bos, een uur ten zuiden van Luik, ligt forest camp Les Ardennes. Verstopt tussen de bomen liggen in totaal 26 Cosy Cabins, ookwel Tiny Houses. De cabins zijn er in verschillende maten, van Sweet Cabin voor 2 personen tot Classic en Tree Trunk voor 6 personen. Er zijn zelfs cabins met een hot tub! Van buiten lijken ze misschien niet groot, maar binnenin vind je alles voor een fijn verblijf: bescheiden, comfortabel en vooral heel charmant. Bovendien lijk je door de grote stalen ramen buiten te leven. In je huisje vind je gezellige zitplekjes, grote bedden, een warme douche en toilet, een houtkachel en een compleet uitgeruste keuken.

Back to basic in het Forest Camp

Hoewel het je tijdens je verblijf aan niets ontbreekt, ga je bij Nutchel toch terug naar de basis. Hoe fijn is het om weer even één te zijn met de natuur, los te zijn van de buitenwereld, geen bereik te hebben (geen WiFi) en toch veel te bereiken. Rust, gezelligheid en bijzondere momenten met elkaar wachten op je. Ontsnap aan het dagelijkse leven en dompel je onder met als belangrijkste doel: het ervaren van het geluk van de simpele dingen. Je handen warmen bij de houtkachel, een boek lezen bij het licht van een olielamp, wakker worden door het gekwetter van vogels, samen koken, wandelen en ontspannen. Je bent hier echt even samen! Wil je andere gasten ontmoeten, neem dan een kijkje bij de gezamenlijke ontmoetingsplaats de Chalet.

Waar verblijf je?

Het Forest Camp bevindt zich net buiten Martelange in de Belgische Ardennen, niet ver van de Luxemburgse grens. Het is een groen gebied met veel dennenbomen, vele fiets- en wandelpaden in de omgeving. Bij de Chalet worden gezellige avonden rond het kampvuur gehouden en voor kinderen zijn er veel activiteiten om de natuur te ontdekken!Nutchel Cosy Cabins Rue de Radelange, Martelange, België.

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: