Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Honden welkom
Persoonlijk getest
Nutchel Cosy Cabins
Sweet, classic & treetop cabins
1 - 5 personen
vanaf € 255 per weekend

Bijzonder overnachten in een Tiny House

Nutchel is een bijzonder logeeradres, een glampingconcept waarbij je midden in het bos even terug gaat naar de basis. Bij Nutchel ligt de nadruk op eenvoud en samen zijn, in een sfeervolle cabin (ookwel Tiny House).

De Cosy Cabins van Nutchel

In het bos, een klein uurtje ten zuiden van Eindhoven, ligt domein het Warredal met verstopt tussen de bomen een 30-tal Cosy Cabins. De mooie cabins zijn er in verschillende maten, van Sweet Cabin voor 2 personen tot Classic en Tree Trunk voor 5 personen. Er is zelfs een cabin met hot tub! Van buiten lijken ze misschien niet groot, maar binnenin vind je alles voor een fijn verblijf: bescheiden, comfortabel en vooral heel charmant. Bovendien lijk je door de grote stalen ramen buiten te leven. In je huisje vind je gezellige zitplekjes, grote bedden, een warme douche en toilet en een compleet uitgeruste keuken.

Back to basic met Nutchel

Hoewel het je tijdens je verblijf aan niets ontbreekt, ga je bij Nutchel toch terug naar de basis. Hoe fijn is het om weer even één te zijn met de natuur, los te zijn van de buitenwereld, geen bereik te hebben (geen WiFi) en toch veel te bereiken. Rust, gezelligheid en bijzondere momenten met elkaar wachten op je. Ontsnap aan het dagelijkse leven en dompel je onder met als belangrijkste doel: het ervaren van het geluk van de simpele dingen. Je handen warmen bij de houtkachel, een boek lezen bij het licht van een olielamp, wakker worden door het gekwetter van vogels, samen koken, wandelen en ontspannen. Je bent hier echt even samen! Wil je andere gasten ontmoeten, neem dan een kijkje bij de gezamenlijke ontmoetingsplaats de Cosy Tipi.

Waar verblijf je?

Nutchel bevindt zich op het domein van het Warredal, net buiten Maaseik in België, niet ver van de Brabantse en Limburgse grens. Je bent er zo! Het is een groen domein met bossen, paardenstallen, een adventure park met klimbos, zipline en fiets- en wandelpaden in het aangrenzende Natuurgebied Bergerven. Bij de Cosy Tipi ligt ook een zwemvijver met strandje. Je leest het al, ook met kinderen vind je hier het paradijs!Nutchel Cosy Cabins Ketelstraat 77, 3680 Maaseik

Thema's uit dit plekje