Even geduld...

Ben je liefhebber van het buitenleven en de natuur, kampeerder van huis uit, een nieuwe kampeerder met een camper of gepimpte caravan, stadsmens die graag buiten is zonder in te leveren op comfort of levensgenieter op zoek naar hip, leuk, klein en bijzonder? Voor jou hebben we de leukste campings en logeertips verzameld in het boek Buitengeluk. Kom mee naar buiten en ontdek jouw buitengeluk!

JA, ik wil het boek Buitengeluk!

Hippe camping gids met de 30 fijnste campings van Nederland

De 30 fijnste tips in Nederland in deze ‘campinggids’

Kamperen is allang niet meer het afzien waar veel mensen het nog altijd mee associëren. Sterker nog, kamperen is comfortabeler dan ooit en helemaal van nu. We overtuigen je graag van de charme van kamperen, of dat nu is met je eigen kampeeruitrusting of in een van de leuke (glamping) accommodaties. Want kamperen, in elke vorm, is buitengeluk.

Marleen van den Elsen en Marleen Brekelmans stelden deze gids samen voor iedereen die van buiten houdt. Het smaakvolle boek met grote sfeerbeelden geeft de mooiste kampeerlocaties van Nederland op een unieke manier weer. Overnachten in een tiny house, tipi, boomhut of stijlvolle yurt: het kan allemaal. Of wat dacht je van rondtoeren met een retro kampeerbus?

30 mooiste campings in Nederland die nét even anders zijn

Met uitgebreide informatie en omschrijvingen van campings word je door heel Nederland meegenomen. Zowel kleine charmecampings als de wat grotere locaties met vele faciliteiten komen aan bod. Ze hebben allemaal hun eigen unieke kenmerken zoals badderen in een hout gestookte Dutch tub aan het water of slapen in een oude Engelse stadsbus.

Over het boek Buitengeluk

Auteur: Marleen van den Elsen en Marleen Brekelmans
ISBN: 9789043921800
Prijs: €17,50
Verschijningsdatum: 17 maart 2020
Kosmos Uitgevers

Als eerste het boek Buitengeluk in huis?

-> Bestel ‘m hier en ontvang een leuke set kaarten erbij cadeau!

 

Ook bijzonder: