Even geduld...

Rondreizen per (huur-)auto (roadtrippen) is wat mij betreft dé manier om een regio of land te ontdekken. De vrijheid die je hebt om zelf je dag in te vullen en je route te bepalen is heerlijk. Even links, even rechts, gaan waar de dag je brengt. Nog even dat ene plekje bezoeken wat je getipt hebt gekregen van de B&B eigenaar, een drankje doen bij dat plekje waar je zonder auto nooit zou komen…

On a roadtrip

Twijfel je of roadtrippen wel bij je past? Laat mij je overtuigen, er is echt niets leukers! En dat vinden ze ook bij uitgeverij mo’media. In het zojuist verschenen boek ‘On a roadtrip’ word je meegenomen op reis door Zuid-Europa. Je rijdt langs de mooiste autoroutes door landen waar de zon altijd schijnt. Ga je een auto huren voor je roadtrip, huur dan een cabrio. Voel je het al? De zon op je hoofd, de wind door je haren? De ultieme vrijheid!

De mooiste roadtrips

In het boek staan zes mooie routes voor je uitgestippeld: langs de westkust in Portugal en door het mooie Andalusië in Spanje. In de Provence in Frankrijk en langs de kust van Kroatië. Een rondje Sicilië of Kreta kun je ook met een gerust hart op je wishlist zetten. De routes zijn onderverdeeld in etappes, eigenlijk kleine roadtrips, met een handige kaart erbij en per route tips om te zien, doen en overnachten. Heel handig en ook nog eens aantrekkelijk vormgegeven.

Handige tips voor het huren van een auto

 Los van de mooie routes vind je in het boek ook praktische tips voor het huren van een auto. Hoe vind je de juiste huurauto, waar moet je op letten, hoe kun je besparen op je huurauto en nog wat handige weetjes om het je zo leuk en makkelijk mogelijk te maken.

Het boek is een uitgave van mo’media in samenwerking met Sunny Cars. Ik ben al enkele keren als roadtripper met een auto van Sunny Cars op pad geweest. Weet je nog, die leuke trip naar Ibiza waarbij ik in een Fiat500 cabrio het eiland rond toerde? En die knalrode Fiat500 waarmee ik de nog onbekende regio Les Landes ontdekte?

Als je bij iemand zorgeloos een auto kunt huren, is het Sunny Cars wel. Geen zorgen over de dekking van je verzekeringen, geen ‘gedoe’ ter plekke over wat er wel of niet inbegrepen is en veel handige extra’s (o.a. om als eerste je auto in ontvangst te kunnen nemen na aankomst).

Praktische informatie:

Titel: On a roadtrip
Aantal pagina’s: 144
Uitvoering: paperback met flappen
ISBN: 978-90-5767-869-1
Prijs: €19,99 verkrijgbaar via time to momo

Roadtrip op de planning? Check Sunny Cars