Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Op ’t Hof Olmenstein
Appartement, B&B en theetuin
1 - 4 personen
vanaf € 77 per nacht

Bijzonder overnachten in Zeeland

Op ’t Hof Olmenstein is een bijzonder plekje aan de rand van Goes. Op fietsafstand van de stad en toch helemaal in het groen. Op het platteland, in alle rust. Kom overnachten in een van de luxe B&B kamers, een appartement of in het Bakhuis en ontdek de charme van Op ’t Hof Olmenstein.

Slapen in een Suite, de Schuur of …

Een van die charmes van Op ’t Hof Olmenstein is gastvrouw Arianne. Zij is de vierde generatie hier op de boerderij en ze weet als geen ander wat gastvrijheid is. Een warm welkom met huisgemaakt lekkers en tijdens je verblijf kleine, onverwachte attenties. Arianne heeft prachtige verhalen te vertellen over de boerderij, over de freules die hier gewoond hebben en over de omgeving. De aanwezigheid van de freules zie je nu weer terug in de namen van de B&B kamers en suites.

Een andere charme is het authentieke karakter van Olmenstein. De accommodatie bestaat uit een logiesgebouw met appartementen en studio’s en een grote schuur die verbouwd is. Onder het enorme dak met indrukwekkende gebinten vind je nu 3 appartementen en 2 suites (mijn favorieten), uitkomend op een vide. Ook op de begane grond vind je nog veel authentieke details terug in het interieur: de betonnen voederbakken, gebinten, de stoere betonnen constructie en mooie kleuren van het Zeeuwse kleurenpalet. In het interieur vind je meubelstukken van vroeger, van de freules, van familie, van nu. Een mooie combinatie.

Wat de (familie-)kamers en appartementen in beide gebouwen gemeen hebben, is de mate van comfort. Extra lange bedden, keuken met oven, kookplaat en Nespresso, lekkere badjassen, een zithoek en eethoek.

Volledig zelfstandig verblijven? Kies voor ’t Bakhuis in de grote boerderijtuin, met zoveel authentieke elementen dat je je ogen uit kijkt. Plek voor vijf!

Voor de gasten is er een fitness ruimte, een grote tuin met verschillende terrassen en gratis fietsen. De hot tub in de tuin is apart te reserveren. Hij wordt voor je gestookt, jij hoeft alleen maar te genieten! Hapje & drankje erbij?

De theetuin van Hof Olmenstein

Naast de accommodatie heeft de boerderij ook een theetuin, met verschillende plekjes rondom de schuur. Heerlijk als je aan komt fietsen via een van de vele routes door Zuid-Beveland. Vraag naar de huisgemaakte taart!

Wat ga je doen in Zuid-Beveland?

Op ’t Hof Olmenstein ligt aan de rand van Goes. Met een van de groene fietsen zit je zo in de stad. Maak een stadswandeling, zoek een plekje op het terras aan de stadshaven of ga uit eten bij Kale & de Bril. Vanuit de B&B maak je een lekker wandelingetje naar het naastgelegen Abbekindersebos. Een rondje pontje op de fiets langs het Veerse Meer, wandelen bij het natuurgebied bij Nisse, oesters proeven in Yerseke, winkelen in Middelburg; de mogelijkheden zijn talrijk. Nog zo’n charme…Op ’t Hof Olmenstein Abbekindersezandweg 21, 4482 PS Kloetinge

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: