Even geduld...
Lezen
Plekjes
Informatie
lezen
Plekjes
bekijken
Op vakantie in Nederland
Wil je een paar dagen weg in eigen land omdat de muren op je afkomen na al die weken thuis? Je gillend gek wordt van het binnenzitten of omdat je je werk niet gedaan krijgt? Of ben je op zoek naar een bijzonder vakantieadres voor de zomervakantie? De bijzondere plekjes in Nederland zorgen ervoor dat ze je veilig en verantwoord kunnen ontvangen, met goedkeuring van de lokale en landelijke overheid en volgens de RIVM maatregelen. Ik heb een overzicht gemaakt van die plekjes en deel de lijst graag met je, nu ook aangevuld met de beschikbaarheid tijdens Hemelvaart, Pinksteren en de zomervakantie.

Meer dan welkom!

Meer vakantieadressen  »

Bekijk het overzicht en de beschikbaarheid (dagelijkse update)

Wat doen deze adressen om je veilig te ontvangen?

Ben je op zoek naar een plekje waar je op een veilige manier even een paar dagen weg kunt zijn? Uiteraard nemen de plekje eigenaren alle maatregelen die nodig zijn om je veilig en volgens de RIVM maatregelen te kunnen ontvangen:

  • Indien mogelijk kun je contactloos in- en uitchecken
  • De vakantiehuizen worden alleen verhuurd aan mensen uit 1 huishouden/gezin
  • Alle plekjes worden nóg grondiger gereinigd dan voorheen

Neem zelf ook je verantwoordelijkheid m.b.t. de intellectuele lockdown:

  • Ben jij of is een van je gezinsleden verkouden/ziek, blijf thuis
  • Houd 1,5 meter afstand van iedereen in de omgeving
  • Boodschappen doen voor in je vakantiehuis? Ga even alleen en niet met je gezin
Ronde woning met tuin met twee stoeltjes in het gras

Op vakantie met aanpassingen

Elke plek, of het nu een vakantiehuis, bed & breakfast, klein hotel, glamping of andere accommodatie is, neemt maatregelen.

Zo maken bed & breakfasts logeren mogelijk door het ontbijt op een andere manier te serveren. Ontbijt op ‘bed’ of in de vorm van een picknickmand is daarbij geen uitzondering.

Hotels passen hun restaurant aan zodat het ontbijt (met goedkeuring van de regionale autoriteiten) toch geserveerd kan worden.

Groepsaccommodaties zijn (gedeeltelijk) geopend, maar alleen voor 1 huishouden/1 gezin. Lekker veel ruimte!

De plekjes verwelkomen je graag met gepaste afstand! Informeer bij de genoemde plekjes naar de voorwaarden en aanpassingen voor je verblijf.

N.B. je vindt alle plekjes gekoppeld aan deze pagina, door op de roze knop met ‘meer vakantieadressen’ te drukken. Wil je ze liever in een lijst zien? Bekijk alle Coronaproof adressen.

Eethoek met doorkijkje naar zithoek en slaapkamerMeer dan welkom!

Paar dagen weg in eigen land omdat de muren op je afkomen? Of ben je op zoek naar een bijzonder vakantieadres voor de zomervakantie? Bekijk het overzicht!