Even geduld...
Lezen
Plekjes
Informatie
lezen
Plekjes
bekijken
Op vakantie in Zuid-Holland
Kies je voor een vakantie in Zuid-Holland, dan kies je voor een vakantie waarbij je alle kanten op kunt. Zuid-Holland heeft alles in huis. Mooie, grote steden, het Groene Hart, meren, gezellige badplaatsen en mooie stranden.

Alles in huis!

Bijzondere plekjes in Zuid-Holland »

Alles in huis voor jouw vakantie

‘Ga je naar Zuid-Holland op vakantie?’ Als je dit zo hoort, dan heb je er misschien, net als ik, niet echt een beeld bij wat te verwachten van je vakantie. Maar noem ik de stranden van Noordwijk, Katwijk, Kijkduin en Scheveningen, dan wordt het al anders. Breng ik vervolgens Rotterdam, Den Haag, Leiden, Dordrecht en Delft bij je onder de aandacht, dan groeit je beeld van deze provincie en de mogelijkheden om er vakantie te vieren. Dan heb ik het Groene Hart met Gouda, de Reeuwijkse Plassen, Kagerplassen en de Nieuwkoopse Plassen nog niet genoemd. En wat dacht je van de bloembollenvelden en Kinderdijk waar jaarlijks duizenden toeristen op af komen…

Heb je er al een beetje meer een beeld bij waarom je een keer op vakantie moet naar Zuid-Holland?

Vakantie in Zuid-Holland en een bootje huren op de Nieuwkoopse Plassen

Over Zuid-Holland

De provincie Zuid-Holland, de dichtstbevolkte provincie van ons land, heeft een paar bekende regio’s om naar op vakantie te gaan; de Bollenstreek met de stranden, het Groene Hart met de plassen en meren, Haaglanden en Delfland met Den Haag en Scheveningen en Goeree-Overflakkee. Veel mensen hebben bij dit eiland al het idee in Zeeland te zijn, maar niets is minder waar. Qua look & feel komt het eiland ook wel heel erg overeen met Zeeland, zeker wanneer je naar Ouddorp en omgeving rijdt. (Vergeet Goedereede dan niet te bezoeken!)

Historische gevels in Goedereede

Vakantie bij een bijzonder plekje in Zuid-Holland

Zoek je een bijzonder plekje voor je vakantie in Zuid-Holland, dan heb ik een paar fijne tips voor je. Unieke concepten, vakantiehuisjes en B&B’s. Ik licht er graag een paar uit:

  • HiHaHut – design tiny houses naar eigen ontwerp. Elk hut is uniek, te voet per fiets of per roeiboot bereikbaar
  • Nortich – een vakantiehuis in Noordwijk met een Scandinavische look & feel
  • Oasis Parcs Punt West – strandvilla’s op de grens met Zeeland
  • De Vreemde Vogel – originele accommodaties, 10 stuks, van vogelhuisje tot vliegtuig

Ontdek alle tips voor een vakantie in eigen land

Vakantie in Zuid-Holland in een bijzondere glamping accommodatie, een design tiny houseAlles in huis!

Kies je voor een vakantie in Zuid-Holland, dan kies je voor een vakantie waarbij je alle kanten op kunt. Zuid-Holland heeft alles in huis.