Even geduld...
Lezen
Plekjes
Informatie
lezen
Plekjes
bekijken
Particulier vakantiehuis huren in Nederland
Wanneer je een vakantiehuis in eigen land wilt huren, heb je de keuze uit een enorm aanbod. Van een huisje op een vakantiepark tot een ‘hutje op de hei’ of luxe villa aan zee; er is voor ieder wat wils. En ook qua beleving loopt het behoorlijk uiteen, een huisje op een vakantiepark geeft een heel ander gevoel dan een particulier huisje, dat met veel liefde en passie is ingericht door de eigenaar. Mijn tip: huur een vakantiehuisje in Nederland van een particulier, voor een bijzondere vakantiebeleving.

Een huis als thuis

Bijzondere particuliere vakantiehuisjes »

De voordelen van een particulier vakantiehuis

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een particulier vakantiehuis:

  • Weg van de massa: dit hangt natuurlijk af van het huisje dat je kiest, maar zoek je een fijn plekje waar je in alle rust geniet van je vakantie of weekendje weg, zonder omringd te zijn door andere vakantiegangers? Kies dan zeker voor een particulier vakantiehuisje, je vindt ze op de mooiste locaties in de natuur.
  • Voelt als thuis: een vakantiehuis dat door de eigenaar zelf is ingericht, is vaak een stuk sfeervoller dan een van de zovelen op een park. Er is veel aandacht besteed aan de afwerking en inrichting van de woning, elk detail klopt. De persoonlijke touch zorgt ervoor dat je je direct thuis voelt.
  • Persoonlijk contact met de eigenaar: ook dit verschilt natuurlijk per huisje, maar vaak kun je rekenen op een warm welkom van de eigenaar zelf. Tips voor een mooie wandeling, goed restaurant of leuk uitje in de omgeving? Ze delen het graag met je en staan voor je klaar bij vragen.

Op zoek naar een vakantiehuis in Nederland van een particuliere eigenaar?

Natuurlijk zijn niet alle huisjes bijzondere plekjes, maar geloof ons: er zijn heel veel fijne adressen te vinden. Op Bijzonder Plekje hebben we de mooiste particuliere vakantiehuizen verzameld, kijk snel welk vakantiehuis in Nederland jouw favoriet is.
Een huis als thuis

Een particulier vakantiehuis huren in Nederland, met veel liefde en passie ingericht door de eigenaar, bezorgt je een bijzondere vakantie. Onze tips!