Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Honden welkom
Persoonlijk getest
Rolstoelvriendelijk
Zandpaviljoen Pier 7
Strandhotel en paviljoen
1 - 6 personen
vanaf € 130 per nacht

Slapen op het strand

Zandpaviljoen Pier 7 is een bijzonder hotel met strandpaviljoen in Vlissingen, op het Badstrand. De luxe Beachrooms liggen allemaal óp het strand, direct onder de boulevard. Hoe bijzonder om te ontwaken met zeezicht.

Hotel met Beachrooms in Vlissingen

Pier 7 heeft een unieke locatie: midden in de stad en toch op het strand. Het hotel met strandpaviljoen is gebouwd in de boulevard van Vlissingen. Robuuste muren vormen de basis, het interieur is elegant, modern en comfortabel. De 7 Beachrooms verschillen in grootte. Van 2 tot 4 persoons Beachroom tot Deluxe variant met ligbad (perfect als bruidssuite) en een Family Beachroom met plaats voor 6 personen (4 volwassen en 2 kinderen). De grotere kamers hebben een zithoek, een keuken met koelkast, magnetron en wasbak. Geen kookplaat, dat is niet toegestaan. Wat de kamers allemaal gemeen hebben is het zeezicht en een privé terras op het strand, mét zalige loungebank. De perfecte plek voor je ontbijt of om de zon in de zee te zien zakken. Je zit op de eerste rang!

Strandpaviljoen Pier 7

Wakker worden op het strand is een unieke beleving. Rustig ontwaken met je eerste kopje koffie op je eigen terras, uitkijken over zee en de enorme containerschepen bewonderen die je af en toe bijna kunt aanraken voor je gevoel, uitwaaien tijdens een strandwandeling… Je kunt niet anders dan ontspannen en genieten. De aanwezigheid van paviljoen Pier 7 maakt je verblijf extra fijn. Schuif aan (met je voeten in het zand) voor een lekkere lunch, een smakelijk diner bij zonsondergang of een tropische cocktail.

Weekendje weg of vakantie in Vlissingen

Ontdek Vlissingen, deze stad aan zee heeft meer te bieden dan je wellicht in eerste instantie verwacht. Maak een stadswandeling met een gids, bezoek het MuZEEum, wandel over de boulevard en huur een fiets om langs de duinen richting Domburg te fietsen.

 

Bezig...
Ga naar de website


Zandpaviljoen Pier 7 Boulevard Evertsen 1 4382 AG Vlissingen

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: