Even geduld...

Heerlijk even een lang weekend van huis en alleen maar dat doen waar je helemaal gelukkig van wordt. Relaxen in de zon, lekker eten maar vooral ook mooie en leuke dingen maken waar je thuis nooit de tijd voor kunt vinden.

In een schitterend landhuis in Spanje, vlakbij Gerona, organiseren B&B 123Olé en Pimp en Co een 3- en 5-daagse workshop Pimpen onder de Spaanse zon.

Tijdens deze dagen leer je onder het genot van de Spaanse zon, een wijntje en goed gezelschap hoe je out of the box kunt denken en de artikelen van Pimp en Co zelf kunt maken. Ook ontdek je hoe je opwilskracht ineens iets blijkt te kunnen waarvan je dacht dat je het niet in huis had. Met de aanwezige stoffen, kantjes en randjes kun je zelf kiezen wat je wilt maken uit de collectie van Pimp en Co. Voor een geweldige accommodatie, goed eten, een lekker wijntje, gezelligheid en alle stoffen, randjes en kantjes wordt gezorgd.

Minimaal aantal inschrijvingen: 6 personen. Regel je zelf een groep van minimaal 6 personen, dan krijg jij 50% korting op jouw deelname. Bij 10 personen is jouw deelname zelfs gratis. Data in overleg. Inbegrepen tijdens deze dagen: welkomsttapas & welkomstdiner, overnachtingen, ontbijt en lunch op alle dagen. Niet inbegrepen: de vlucht en eventuele autohuur.

P.S. 123Olé organiseert ook een heerlijke week ´Opladen en genieten onder de Spaanse Zon´. Mail voor meer informatie.