Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Rolstoelvriendelijk
De Kleine Wildenberg
Appartementen en pipowagen
2 - 25 personen
vanaf € 205 per weekend

Vakantie op de boerderij

Boerderij de Kleine Wildenberg ligt aan een landweggetje in de nabijheid van Deventer. Midden op het platteland, aan het begin van een zandweg, omringd door rust en ruimte. Verblijf in een van de vakantiewoningen (met jacuzzi) of de pipowagen (met hot tub).

Vakantiewoningen en pipowagen

Bij de Kleine Wildenberg heb je de keuze om te overnachten in een van de moderne, comfortabele vakantiewoningen of in de gezellige pipowagen. Waar je ook voor kiest, het ontbreekt je aan niets! Geniet in ’t Juffertje, het Kippenhok of de Boterbloem van de luxe van deze goed uitgeruste vakantiewoningen, met Nespresso koffie, moderne keuken, mooie badkamer en eigen terras. Of neem familie en vrienden mee naar de Klaproos, een 8-persoons familiehuis. Ontspan in de jacuzzi die altijd warm is en voor je klaar staat! En hoe origineel, samen film kijken in de hooibioscoop. Wanneer je in de pipowagen logeert, heb je een eigen hot tub met uitzicht over de weilanden. Een bijzondere combinatie, slapen in de bedstee en ontspannen in de hot tub.

Kinderpret op de boerderij

Bij de Kleine Wildenberg heeft iedereen vakantie! Grote of kleine kinderen hebben genoeg vermaak op de boerderij, helpen bij het voeren van de dieren, spelen in de speeltuin, kastanjes poffen bij de vuurplaats… Er is een groente- en fruittuin om te plukken en mee te koken en een kippenhok voor een vers eitje.

Ezelwandelingen

Hoe leuk is het om vanuit je vakantiewoning of pipowagen op stap te gaan met een ezel. Picknick of knapzak mee en genieten van de prachtige omgeving langs de IJssel of het bosrijke Salland.

Welzijn, logeren en ontspanning

De boerderij biedt een bijzondere werkomgeving voor mensen met een beperking. Iedereen mag hier komen genieten. Ook de gasten wordt naast lekker logeren een stukje welzijn geboden in de vorm van een ontspanningsmassage en speciale weekenden met het thema vitaliteit en welzijn.

Groepen welkom!

Groepen tot 25 personen kunnen alle accommodaties afhuren en groepsruimte ’t Pegge-Huis als gezamenlijke keuken/woonkamer gebruiken.De Kleine Wildenberg Wildenbergsweg 6 7431 PW Diepenveen

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: