Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Woonwagen Hoge Meinen
Pipowagen
1 - 2 personen
vanaf € 140 per weekend

Logeren met vrij uitzicht én bubbelbad

Deze nostalgische 2-persoons woonwagen op landgoed Het Hoge Meinen vind je tussen Lichtenvoorde, Groenlo en Winterswijk in de mooie Achterhoek. Het landgoed is de thuisbasis voor het boerenbedrijf van familie Hijink, hun prachtige monumentale herenboerderij en de nostalgische woon- ofwel pipowagen.

Een pracht logeerplek voor iedereen die van rust, ruimte en relaxen houdt. Én genieten, wat al begint zodra je de met hoge bomen omgeven oprijlaan opdraait.

Romantische bedstee, bubbels en ontvangst met appeltaart

Wanneer je de woonwagen instapt, valt niet alleen de slim ingerichte ruimte en het adembenemende uitzicht op. Ook de geur van versgebakken appeltaart is niet te missen. Een warm welkom. De keuken is van alle gemakken voorzien en biedt zelfs een oven en -lang leve het gemak!- een vaatwasser. Er is een romantische, ruime bedstee. Bij de nostalgische woonwagen hoort een apart badhuis met eigen sanitair en een heerlijk bubbelbad. Niets fijner dan met de deur open over de uitgestrekte weilanden uit te kijken, al dan niet met een Achterhoeks wijntje in de hand. Wie weet spot je zo nog wel een ree!

Genieten van ’t buitenleven in de Achterhoek

Zeker wanneer je een zwak voor natuur en beesten hebt, is het Hoge Meinen perfect. Het landgoed is omgeven door vele prachtige fiets- en zandpaden. Vanaf het terras van de woonwagen kijk je prachtig uit over de velden, hang je loom in de hangmat of stook je ’s avonds lekker een vuurtje. Dit is nog eens onthaasten!Woonwagen Hoge Meinen Winterswijkseweg 82, 7134 PH Vragender

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: