Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Pipowagen Warm Welkom
5-persoons pipowagen
2 - 5 personen
vanaf € 85 per nacht

Origineel overnachten in Limburg

Pipowagen Warm Welkom is een bijzondere 5-persoons pipowagen; gelegen in Noord-Limburg, sfeervol en met liefde ingericht, kindvriendelijk. Vrolijke stippen, roosjes en gezellige ruitjes… ingericht met brocante accessoires, hartjes, leuke lampjes, bloemetjes.

Grote en kleine pipowagen

De grote pipowagen heeft een romantische bedstede, een eettafel met krukjes, een keuken waar je een maaltijd klaar kunt maken en een douche & toilet. In de aangrenzende knusse slaapwagen staat een stoer stapelbed en een smeedijzeren eenpersoonsbed.

Romantisch voor de huwelijksnacht

De pipowagen ondergaat regelmatig een metamorfose; alles in het wit voor een huwelijksnacht, blauw & groen wanneer er stoere jongens komen logeren en roze voor een gezellig vriendinnenuitje. En wat helemaal bijzonder is; de pipowagen is rolstoelvriendelijk én bijna het hele jaar te boeken. Een heerlijk verblijf in alle seizoenen; voor een romantisch weekendje weg (samen in de bedstede) of een uitje met het hele gezin.

Zoveel extra’s!

Het slapen bij Christel & Marjo is een feest! Niet alleen de pipowagen, ook de extraatjes er bij. Bestel een ontbijtje erbij, pure verwennerij. Op het erf bij de pipowagen vind je een kleurrijke pipo-de-clown speelwagen. En wie weet word je begroet door twee blije en lieve honden en twee katten. Een warm welkom bij de pipowagen van Christel & Marjo!

Een bijzonder warm welkom voor iedereen!

Bezig...
Ga naar de website


Pipowagen Warm Welkom Megelsum 31, 5864 CT Meerlo

Thema's uit dit plekje