Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Bed & Beemster
Woonwagen
1 - 4 personen
vanaf € 95 per nacht

Bijzondere woonwagen in de Beemster

De nostalgische woonwagen van Bed & Beemster staat midden in de Beemster, werelderfgoed van UNESCO. Een beetje verstopt in het groen, met fantastisch uitzicht over de weilanden, schapen en koeien en tussen de forten van de Stelling van Amsterdam.

Tussen kitsch en vintage bij Bed & Beemster

Wanneer je UNESCO werelderfgoed de Beemster bezoekt, mag je ook best een beetje bijzonder overnachten. Daarvoor is er de woonwagen van Wieselore, op het erf van haar prachtige stolpboerderij. De authentieke woonwagen is opgeknapt, voorzien van comfort, maar met het behoud van details die de sfeer van ‘toen’ goed vasthouden. Geslepen glas wat mooi is van lelijkheid, schuifdeuren, kunstig houtsnijwerk… Het interieur is een mix van vintage en hip, met als voorbeeld een schommelstoel met een lekker bontje. Aan de 2-persoons slaapkamer grenst een veranda met twee lekkere stoelen. Bij zonsondergang is dit ‘the place to be’. In de woonwagen zit een nieuwe keuken met afwasmachine, oven en koelkast. Voor de privé badkamer loop je 20 meter naar de Barn, waar nog een extra slaapkamer onder de nok ligt.

Logeren onder zeeniveau

Dit stukje Nederland staat bekend als Laag Holland, je logeert hier enkele meters onder zeeniveau. De woonwagen is een prima uitvalsbasis voor charmante dorpen als Graft en De Rijp, Broek in Waterland, Marken en Monnickendam. Een fietstocht langs theetuinen, kaas en ander lekkers kopen bij de boeren in de buurt, steppen door Edam; de mogelijkheden zijn eindeloos!

Bezig...
Ga naar de website


Bed & Beemster Zuiddijk 10, 1461 EB Zuidoostbeemster

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: