Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Casa Rovear
Vakantiehuis & ingerichte tenten
2 - 6 personen
vanaf € 225 per week

Vakantie aan de Italiaanse Bloemenrivièra

Casa Rovear ligt op een klein ‘landgoed’, op slechts 20 minuten rijden van de zee en een uur rijden van Nice. Casa Rovear is kleinschalig, met een vakantiehuis, appartement en twee ingerichte tenten. Omringd door rust en ruimte in een nog niet toeristisch achterland van de Italiaanse Bloemenrivièra.

Bijzonder overnachten

Eigenlijk is alles bijzonder bij Casa Rovear. De ligging in de bergen tussen de eeuwenoude olijfbomen. Het prachtige gerenoveerde vakantiehuis (voor 4-5 personen), met veel gevoel voor stijl en design vormgegeven. De mooie uitzichten op de verschillende terrassen. Het appartement voor maximaal 4 personen in het 15e eeuwse torenhuis. De romantisch ingerichte 3-persoons India tent, met de perfecte mix tussen kunst & kitsch. De tussen de bomen gelegen 2-persoons Thai bungalowtent met veel privacy en een gezellige buitenkeuken. Alles ademt hier rust… het is hier ’s avonds muisstil.

Romantisch en kleurrijk

Casa Rovear ligt aan La Riviera dei Fiori, de Italiaanse Bloemenrivièra. Niet alleen de naam klinkt romantisch en kleurrijk, de streek is ook zo!  Veel mooie badplaatsen, middeleeuwse dorpjes en bijzondere plekken zoals de Cinque Terre, vijf dorpjes idyllisch gelegen op de rotsen. Glitter en glamour in Portofino, een badplaats voor de jetset, in combinatie met de rust en ruimte bij Casa Rovear. De perfecte vakantiemix voor een vakantie in Italië.

Bezig...
Ga naar de website


Casa Rovear 18037 Pigna (IM)

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: