Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Finn Lough
Bubble, suites & vakantiewoningen
1 - 6 personen
vanaf € 145 per nacht
Ga naar de website

Bijzonder overnachten in Noord-Ierland

Finn Lough is alleen al een reden om naar Noord-Ierland te gaan. Voor een lang weekend, een weekje in alle rust… Voor natuuraanbidders, levensgenieters en liefhebbers van bijzondere accommodaties. Boek een romantisch verblijf in een Bubble Dome of luxe suite, verblijf met je gezin in een Lakeside Lodge of trek je terug in een Waterside Cottage.

Romantiek in een Bubble Dome

Wil je de liefde vieren op een ultieme locatie? Boek een nacht in een van de romantische bubbles van Finn Lough. Verscholen in het groen staan vier bubbles, waarvan 2 deluxe met extra ‘woonruimte’. Het slapen in zo’n opgeblazen tent is een bijzondere ervaring, 75% van de tent is transparant. Je hebt meer luxe en comfort dan in een standaard hotelkamer en het mooiste van alles: vanuit je bed heb je zicht op een miljoen sterren. Hoe romantisch wil je het hebben?

Vakantie aan het meer

Naast de Bubbles heeft Finn Lough nog meer bijzondere accommodaties. Voor hotelgasten zijn er drie luxe suites, stijlvol en heel comfortabel met badkamers waar je thuis van droomt. Liever een vakantiehuis? Boek een 6-persoons Lakeside Lodge direct aan het meer of een Waterside Cottage met houtkachel. De huizen hebben alles in huis om je een onbezorgde vakantie te bezorgen.

Activiteiten en lekkernijen

Finn Lough bezoek je niet alleen voor de mooie slaapplaatsen. Door de ligging aan Lough Erne in Fermanagh is er veel te ondernemen. Wandelen, mountainbiken, suppen of een bootje huren. Probeer een van de stoere kano’s, waarbij je niet met je armen peddelt maar met je benen. Veel minder zwaar! Voor surfers is de kust van Donegal een paradijs, slechts 30 minuten rijden.

Na inspanning volgt ontspanning. Een picknick op een van de eilanden, een high tea aan de waterkant of een smakelijk biologisch diner in het restaurant met groenten uit eigen moestuin… Laat je in de watten leggen, in alle opzichten!

Ga naar de website
Finn Lough 41 Letter Road Aghnablaney Enniskillen BT93 2BB

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: