Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Leut koffiebar & logies
Hotel en koffiebar
1 - 3 personen
vanaf € 90 per nacht
Ga naar de website

Bijzonder overnachten op Vlieland

Leut koffiebar & logies is een heel fijn plekje op Vlieland, gelegen in de Dorpsstraat. Is het een hippe koffiebar met drie hotelkamers of een hip hotel met leuke koffiebar? Het maakt niet uit, Leut is leuk! Én onze favoriet op Vlieland.

Waken, gapen of slapen?

Leut logies heeft slechts drie kamers: De Waker, De Gaper en de Slaper. Alle kamers zijn ingericht met natuurijke materialen en lichte kleuren, waardoor ze een Scandinavische look & feel hebben. Een luxe badkamer, heerlijke boxspringbedden en een eethoek hebben ze alledrie. Daarnaast een gemeenschappelijke kitchenette voor het maken van een kop koffie of thee. De Slaper is een knusse kamer voor twee, De Gaper is groter, lekker licht, heeft een ruime eethoek en een bedkast voor een derde gast. De Waker heeft uitzicht op de Dorpsstraat en heeft een vide, voor twee kinderen (vanaf 7 jaar) of tieners. Het ontbijt is niet inbegrepen, maar is wel te reserveren. Voor een feestelijk begin van de dag bestel je de Samen-Wakker-Ontbijt, een ontbijtplank voor twee.

Eten & drinken bij Leut

Alleen een koffie of thee gaan drinken bij Leut is al leuk. Op de kaart staan veel lekkere koffietjes, gemaakt van Dutch Beans en ook de thee, van Tea Bar, is bijzonder met stukjes fruit en specerijen. Uiteraard bestel je er een stuk huisgemaakte taart bij, lekker vers! Een sapje of smoothie, een salade of soep, een biertje of borrel? Meer dan welkom om aan te komen waaien.

Ga naar de website


Leut koffiebar & logies Dorpsstraat 118 8899 AM Vlieland

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: