Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Duurzaam plekje
Persoonlijk getest
Nyrups Nature Hotel
Natuur hotel
1 - 2 personen
vanaf € 125 p.p.p.n.

Bijzonder overnachten in de Zweedse natuur

Het Nyrups Nature hotel biedt je een ongeëvenaarde ervaring in de natuur. Direct bij aankomst vergeet je hier de rest van de wereld. Je gaat back to basic, zonder WiFi, stromend water en elektriciteit genieten van rust en ruimte, maar wel met het comfort van een goed bed in een traditionele wollen hut (een Mongoolse yurt). Stoer en romantisch tegelijk!

Slapen in het bos in Skåne

Dit bijzondere natuurhotel bereik je alleen te voet. Je krijgt vooraf informatie waar je je auto moet parkeren en hoort bij aankomst waar in het bos je het hotel vindt. Na 20 minuten wandelen, sta je ineens bij het ‘tentenkamp’, met zes traditionele wollen hutten, waar eigenaresse Camilla je verwelkomt.

Niet alleen voor outdoorliefhebbers en bikkels…

Als een akela neemt Camilla je mee door het kamp; voor uitleg over je slaapplaats (met goede opgemaakte bedden), de keukentent, buitendouche en het ecologische toilet voor de grote boodschap (hier mag je nog wild plassen!). Knoop het allemaal goed in je oren, want vervolgens sta je er alleen voor. Koken op hout (reserveer vooraf een maaltijd, dan staat er een kratje met ingrediënten en een gebruiksaanwijzing voor je klaar), je water verwarmen op vuur voor een kopje koffie of thee, in het donker de weg weer vinden naar je hut waar een kacheltje staat voor koude nachten en een olielamp zorgt voor een feeëriek licht. Hoewel je terug naar de basis gaat, is je verblijf hier allesbehalve primitief.

Wat te doen vanuit Nyrups Nature hotel?

Reserveer een verblijf bij het nature hotel in combinatie met een ‘kaaswandeling’, georganiseerd door Nyrups Osteria. Onder begeleiding van Cecilia trek je de bossen in waar je een kaasproeverij wacht op een onverwachte plek (doen!). Een vleermuissafari of een traject van de Skåneleden trail lopen, hoort ook tot de mogelijkheden.

Even helemaal niets doen en luisteren naar de geluiden van natuur is misschien wel net zo fijn… Hier wil je zijn!

Bezig...
Ga naar de website


Nyrups Nature Hotel Östra Nyrup 303, 243 91 Höör

Thema's uit dit plekje