Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Slapen in een huifkar
Uniek logeerconcept
1 - 4 personen
vanaf € 80 per nacht

Bijzonder overnachten in Groningen

Overnachten in een huifkar, dat is pas echt bijzonder! Bij de Hayema Heerd in Groningen staan drie huifkarren klaar voor een bijzondere overnachting. In alle rust, ver weg van de wereld. Romantisch, een beetje stoer en origineel.

Met wie kom jij op vakantie in de huifkar?

De Hayema Heerd heeft verschillende huifkarren, voor twee, drie en vier personen. Ze staan op een mooie beschutte plek op de boerderijcamping. Zie je het al voor je: na een nacht onder een heerlijk dekbed en mooie dekens met westernprint ontwaken met een eindeloos uitzicht over de weilanden… Bestel er een goed gevulde picknickmand bij en begin de dag ontspannen met een 'ontbijt op bed'. 

Kom je met je liefde, met het gezin of met een groep? Meer dan welkom! Vanaf het voorjaar tot en met oktober staan de huifkarren buiten. Als je met een groep komt, worden ze bij elkaar geplaatst. Gezellig met picknicktafels en een vuurschaal als centraal middelpunt. Tijdens de wintermaanden staan de huifkarren op het 'strand', in de Barn & Beach, een vrolijk ingerichte schuur met als thema strand. Ook hier hoort een vuurtje stoken tot de mogelijkheden. Uniek of niet?!

Op expeditie naar een verrassingslocatie

En het kan nog mooier! Ga met de huifkar op expeditie en logeer ver weg van de drukte op een unieke locatie, op het land van een boer. Je staat er helemaal alleen, met slechts de natuur, vogels en dieren als gezelschap. De perfecte digitale detox! Geen internet (of slecht bereik), maar echt even tijd voor elkaar, voor ontspanning, voor al het moois om je heen, voor onbelemmerd genieten. Je krijgt water en hout mee voor de eerste dagen en lekkere basis voor de eerste dag, waaronder koffie en thee. Wanneer de boer zin heeft, brengt hij je 's ochtends een ontbijt. Heb jij er behoefte aan om je even helemaal terug te trekken, meer rust dan hier vind je nergens. 

Bezig...
Ga naar de website
Slapen in het stro

Ook leuk, bij de Hayema Heerd kun je ook overnachten in het stro. In een speciale stro-iglo, of op een bedje van stro in een strokasteel. Dat wordt nog moeilijk kiezen!Slapen in een huifkar Jensemaweg 3 9883 TH Oldehove

Thema's uit dit plekje