Even geduld...
Schrijf een recensie
Slow Cabins
Duurzame vakantiehuisjes
1 - 5 personen
vanaf € 175 per nacht

Slow Cabins, slow travel

Slow Cabins brengen je terug naar de basis, terug naar de natuur. Een Slow Cabin is een duurzaam huisje, voor 2 tot 5 personen, op een 'geheime' locatie in het groen, in België. Je geniet er van het buitenleven, op minder dan twee uur reisafstand van de stad.

Time for two of Time for family?

De vrijstaande, mobiele cabins zijn gebouwd van duurzame materialen en geheel zelfvoorzienend. Back to essentials, maar toch met alle comfort! Een kleine goed uitgeruste keuken, lekkere bedden met een fantastisch uitzicht over de omgeving, een badkamer met douche, wastafel en ecologisch toilet. Zonnepanelen zorgen voor de nodige energie. Een weekendje weg of vakantie met minimale impact op het milieu, ideaal! 

Je hebt de keuze: Time for two is een cabin voor 2-3 personen, Time for family biedt plaats aan 5 gasten. Om je verblijf in de natuur zo veel mogelijk te benadrukken, is gebruik gemaakt van grote ramen. Binnen & buiten lopen in elkaar over. 

Verblijf in de natuur

De cabins liggen in het groen, op onontdekte locaties in België en binnenkort ook in andere landen, waaronder Nederland. Wandelen, vogels spotten, fietsen; het kan allemaal in de directe omgeving. Of blijf lekker in je cabin. Met een boek bij de kachel, luieren op bed met dat mooie uitzicht, buiten een vuurtje stoken, uren samen kletsen en eindelijk weer tijd voor elkaar!  

Fotocredits: Slow Cabins by Jonas Verhulst

Bezig...
Ga naar de website


Slow Cabins Regio Antwerpen België

Thema's uit dit plekje