Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Tiny Float Andijk
Drijvend tiny house
1 - 2 personen
vanaf € 120 per nacht
Ga naar de website

Drijvende studio aan het IJsselmeer

De Tiny Float is een bijzondere slaapplek, een stijlvol ontworpen studio in de haven van Andijk. Ervaar hoe uniek slapen op het water is.

Vakantie of weekendje weg op het water

De studio is speciaal ontworpen, met stoere elementen en strakke lijnen. Een echte eyecatcher in de haven van Andijk! Aan ‘boord’ is er plaats voor twee volwassenen. Door de glazen gevel kijk je uit over de haven, waar zeilboten dobberen op het water. Meeuwen vliegen over en eenden drijven voorbij. Geniet op het terras van het uitzicht, de rust, het meedeinen, de zonsopkomst, -ondergang en de natuur. Romantisch en sfeervol!

Klein maar fijn

De Tiny Float is compact van formaat. De ruimte is optimaal benut en biedt je alle comfort die je wenst. Er is een kingsize bed (opgemaakt bij aankomst!) met uitzicht over het water, een klein keukenblok, een doucheruimte met toilet en een zitbankje. Het terras met zitje is ruim en grenst aan het water. Zie je het al voor je? Een mooie zomeravond, buiten eten, samen met een wijntje genieten van de zonsondergang en door het deinen van de boot langzaam in slaap vallen…

De ligging

Andijk ligt in Noord-Holland aan het mooie IJsselmeer, tussen Medemblik en Enkhuizen. Er is veel te zien, doen en ondernemen in de omgeving. Surfen, fietsen, varen, een dagje naar Alkmaar of lekker naar zee. Wie neem jij mee?

Ga naar de website


Tiny Float Andijk Andijk

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: