Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Honden welkom
Persoonlijk getest
Vakantiehuis Båring Vig
Modern vakantiehuis
1 - 8 personen
vanaf € 511 per week

Vakantiehuis aan zee

Vakantiehuis Båring Vig ligt op een prachtige locatie, direct aan zee aan de noordkant van Funen. Dit 8-persoons vakantiehuis is modern, licht en biedt veel ruimte. Een heerlijke uitvalsbasis om het eiland Funen te ontdekken.

Vakantie in een strandhuis op Funen

Dit vakantiehuis ligt op het eiland Funen, een heerlijk vakantie-eiland. Rust en ruimte, zee en strand, natuur en cultuur; er is van alles wat aanwezig. De vakantiewoning ligt op ongeveer 10 kilometer van Middelfart, op een domein met in totaal 12 soortgelijke huizen. De huizen liggen direct aan zee, je wandelt vanuit huis zo het strand op. Het ruime huis biedt plaats aan acht personen. Er zijn drie slaapkamers met een tweepersoons bed en een vide met slaapplekken. De hoge voorkant van het huis bestaat uit een grote glazen gevel. Vanuit de woonkamer en vanaf de vide heb je een fantastisch uitzicht over zee. De woonkamer en leefkeuken zijn ruim en modern ingericht. Aan twee kanten van het huis heb je een groot terras, met meubilair en een BBQ. Heerlijk voor de zomeravond: eerst een visje vangen in zee, vervolgens gezellig samen BBQ-en.

Wat is er te doen op Funen?

De woning ligt in Båring Vig, in een heuvelachtig gebied met akkers, strand en bos. Zwemmen, wandelen, fietsen; het kan vanaf je voordeur. Breng een bezoek aan Middelfart, ga op walvissafari, een dagje winkelen in de mooie stad Odense, uitwaaien bij Funen’s Hoved, taartjes proeven bij Lulu’s in Kerteminde en de vuurtoren bewonderen op schiereiland Helnaes.

Bezig...
Ga naar de website


Vakantiehuis Båring Vig kystvejen Båring Vig

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: