Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Vakantiehuis Vasilopoulos
2-persoons vakantiehuis
1 - 2 personen
vanaf € 59 per nacht
Ga naar de website

2-persoons vakantiehuis West-Griekenland

Alleen als je écht op zoek bent naar rust, ruimte en privacy, dan is dit jouw huisje! In West-Griekenland, bij het dorpje Vasilopoulos, ligt dit 2-persoons vakantiehuis in de heuvels. 

Hideaway voor twee

Het charmante huis ligt geheel vrij. Als je al bezoek krijgt, dan is het van de geiten die in de heuvels rondzwerven. Rondom het huis ligt een veranda en een terras. Je hebt de hele dag zon op je terras, maar ook de nodige schaduw. Ligstoelen, een eettafel en hangmat, zoek je plekje en staar over de bergen in het niets… Hier leef je de hele dag buiten. 

Maar ook binnen is het huis bijzonder sfeervol ingericht, in een mix van Grieks, romantiek en brocante. Een woonkamer, gezellige keuken en badkamer op de begane grond, op de bovenverdieping de slaapkamers. 

West-Griekenland en Astakos

Je logeert in een stukje nog authentiek Griekenland. Wanneer je de berg afgaat kom je terecht in het vissersdorpje Astakos, met een kleine boulevard en tavernes met de karakteristieke blauwe tafeltjes en stoeltjes. Langs de kust vind je baaien met verlaten stranden en uitzicht op de eilandjes voor de kust. Dagelijkse vertrekt een veerboot vanuit Astakos naar de eilanden Keffalonia en Ithaki. Met een beetje geluk spot je dolfijnen in het helderblauwe water. 

Ga naar de website


Vakantiehuis Vasilopoulos Vasilopolous

Thema's uit dit plekje