Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Vakantiehuisje aan het water
2-persoons huisje
1 - 2 personen
vanaf € 425 per midweek
Ga naar de website

2-persoons hideaway

Vakantiehuisje aan het water is een knus en comfortabel 2-persoons huisje, gelegen op een smalle strook land aan de Tienhovense Plassen. Het is een perfecte hideaway voor rust- en natuurliefhebbers. De geluiden die je hoort komen voornamelijk van de vogels, eenden, zwanen…

Slapen aan het water

Het vakantiehuisje is klein maar fijn en heeft alles wat je nodig hebt voor een onbezorgde vakantie. De woonkamer heeft een gezellige zithoek en pelletkachel, de stoere open keuken is goed uitgerust en heeft een Nespresso apparaat. De badkamer met inloopdouche loopt over in de slaapkamer. Vanuit het bed kijk je uit over het water. Je bed is opgemaakt bij aankomst, zodat je bij aankomst gelijk kunt beginnen met genieten. Zoek een plekje op de steiger of in de tuin en kom tot rust.

Ontdek de omgeving

Het huisje is te bereiken via een wandelpad van 250 meter of met een roeiboot die bij het huis hoort. Ga op ontdekking door het veengebied met de roeiboot en vaar met de kano’s naar de Maarsseveense Plassen. Je logeert in een beschermd natuurgebied, waar regelmatig een ijsvogel wordt gesignaleerd, maar ook de roerdomp en de goudvink. Wil je liever wandelen of fietsen? Er liggen routes voor je klaar en ook staan er twee fietsen tot je beschikking.

Ga naar de website


Vakantiehuisje aan het water Oudedijk 6A 3612 AB Tienhoven

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: