Even geduld...
Schrijf een recensie
Wikkelhouse Biesbosch
Stayokay
1 - 4 personen
vanaf € 79 per nacht
Ga naar de website

Overnachten in een huisje van karton

Het Wikkelhouse is een bijzondere overnachtingsplek aan de rand van Nationaal Park de Hollandse Biesbosch. De duurzame lodge is gemaakt van gerecycled karton en staat op de camping van het Stayokay hostel in Dordrecht. Door de grote ramen heb je het gevoel midden in de natuur te overnachten.

4-persoons lodge

Het buitenhuisje is simpel maar comfortabel ingericht en biedt plaats aan vier personen. Geen warm water, geen verwarming en geen WiFi. Wel een keukenblokje met gaspit, koelkast en comfortabele bedden. Een douche en toilet vind je in het sanitair gebouw van de camping. Door de simpele opzet geniet je extra van de wereld om je heen. De prachtige natuur, een fijn gezelschap… Meer heb je niet nodig.

Natuur & cultuur

Door de ligging aan de rand van de Biesbosch stap je vanuit je bed zo de natuur in. Fiets en wandel door het groen, picknick in het gras en geniet van de buitenlucht. Huur een fluisterbootje en bekijk van het water hoe de bevers hun burchten bouwen. Vervolg je tocht door de riviertjes van de Biesbosch om je dag op het water compleet te maken. Ook Dordrecht is dichtbij. Het centrum van Dordrecht is rijk aan leuke winkels en gezellige terrasjes. De binnenstad heeft veel historische monumenten die je kennis laten maken met het verleden. Voor een dag uitgebreid shoppen pak je de waterbus naar Rotterdam, niet alleen handig maar ook heel leuk!

Ga naar de website
Kubuswoningen

Dordrecht combineren met Rotterdam? Boek een nacht in de Kubuswoningen van Stayokay erbij, ook bijzonder!Wikkelhouse Biesbosch Baanhoekweg 25 3313 LA Dordrecht

Thema's uit dit plekje