Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Honden welkom
Wit Huisje Zeeland
2-persoons vakantiehuisje
1 - 2 personen
vanaf € 100 per nacht

Knus 2-persoons vakantiehuisje

Wit Huisje Zeeland is een huisje om verliefd op te worden! Knus, gezellig, romantisch en lekker licht. Gelegen in Zeeuws-Vlaanderen, niet ver van zee, steden als Knokke, Brugge, Gent en het gezellige Sluis. Een heerlijke uitvalsbasis voor een ontspannen vakantie.

Over Wit Huisje Zeeland

Het vakantiehuisje is een heerlijke plek voor twee. Op de begane grond vind je de woonkeuken, woonkamer en de badkamer met ligbad en inloopdouche. De open trap naar boven brengt je naar de lichte slaapkamer met opgemaakte bedden bij aankomst. Er liggen handdoeken voor je klaar (niet voor het strand) en er is koffie, thee etc. aanwezig voor de eerste paar dagen. Op de eerste verdieping vind je ook de studeerkamer. Het interieur van het huisje is een mix van vintage en brocante, vondsten van Iske die samen een gezellig en sfeervol geheel vormen. Vanuit de woonkamer loop je de fijne tuin in, met gezellige zitjes en waar je lekker kunt BBQ-en.

Weekendje weg met vrienden?

Wit Huisje Zeeland is bedoeld voor twee personen, eventueel kan er een derde gast logeren op de studeerkamer. Wil je met vrienden vakantie vieren? Reserveer dan ook Lief Huisje Zeeland, het schattige huisje dat grenst aan dezelfde tuin.

Vakantie in Zeeuws-Vlaanderen

Het vakantiehuisje ligt in een gehucht, genaamd Waterlandkerkje. Een verzameling huizen bij elkaar, midden in de polders van Zeeuws-Vlaanderen en niet ver van de Belgische grens. Wanneer je de straat uitloopt, wandel je zo een natuurgebied in. Ook de stranden van Zeeuws-Vlaanderen zijn niet ver weg én mooi! Kies je voor Cadzand-Bad, Groede, Breskens? Ga in ieder geval even naar strandpaviljoen Loods 10 bij Breskens, spring op de fiets naar de theetuin In de Morelleput

Bezig...
Ga naar de website


Wit Huisje Zeeland Turkeye 9 4508 PB Waterlandkerkje

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: