Even geduld...

Bijzondere festivallocatie

De Vreemde Vogel in Vlaardingen is zonder twijfel het origineelste buitenhotel in Nederland. Of je nu met de hele familie logeert in de Vuurvogel of samen met je geliefde een nachtje doorbrengt in de knusse struisvogel; elk verblijf is een unieke belevenis. De fijne plek, het pittoreske terrein en de eigenaardige slaapplekken vormen een bijzonder geheel dat roept om een bijpassend festival, dat idee hebben eigenaren Petra en Davy Knijnenburg vanaf het begin gehad. Dit jaar is het eindelijk zover: op zondag 15 mei 2016 vindt het Pluimage Festival plaats. Er is gekozen voor het Pinksterweekend dus de maandag er na ben je lekker vrij, boek snel een Vreemde Vogel en blijf gezellig logeren!

Leuke bandjes & gekke acts

Tijdens het Pluimage Festival draait alles om een ontspannen sfeer en het lekker naar je zin hebben. Er zijn verschillende bandjes die zullen zorgen voor fijne muziek , waarop jij lekker kunt relaxen of misschien wel een dansje wagen. Ook zullen er verschillende gekke, grappige en verrassende acts zijn. Alleen de locatie is al een act op zich en zal ook zo worden ingezet. Denk aan geheime optredens verstopt op het terrein, een verborgen cocktailbar die je alleen kunt vinden als je de hints hebt opgevangen en een speciaal minifestivalterrein voor kinderen, verboden toegang voor ouders.

Hapjes en drankjes

Van al die gezelligheid krijg je natuurlijk trek! De Vreemde Vogel heeft naast het buitenhotel ook een fijn tuincafé waar je normaal gesproken terecht kunt voor een lekkere lunch of bakje koffie. Tijdens het festival wordt dit grootser aangepakt. De catering van het café zorgt voor allerlei lekkere hapjes en drankjes, allemaal lokale producten die met passie worden bereid. Ook de pizza-oven HoutsKoolMees en moestuin worden ingezet om je te verwennen met allerlei lekkers. Het wordt gegarandeerd genieten!

Waar wacht je nog op? Bestel snel je tickets en breng op 15 mei een bezoekje aan dit bijzondere festival!

Praktische informatie:
Wat? Pluimage Festival
Wanneer? Zondag 15 mei 2016 (Pinksterweekend)
Waar? Buitenhotel de Vreemde Vogel
Meer weten? Pluimage Festival
Tickets? Koop je hier voor 15 euro

Beelmateriaal: De Vreemde Vogel