Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Poldermolen de Swarte Prinsch
Vakantiehuis in molen
1 - 2 personen
vanaf € 200 per nacht

Bijzonder overnachten in een molen in Friesland

Wanneer je op zoek bent naar een bijzonder vakantiehuis op een unieke locatie, dan is Poldermolen de Swarte Prinsch jouw plek! Komt bij dat deze molen alleen deze zomer exclusief verhuurd wordt. Een buitenkans voor natuurliefhebbers op zoek naar een origineel verblijf in de natuur.

Overnachten in een molen

De molen is een tweepersoons vakantiehuis, met tal van authentieke details, verrassend gecombineerd met hedendaagse kleuren, meubels en accessoires. Bij binnenkomst in de poldermolen tref je een zitje met bank en fauteuil voor het raam, een eettafel met twee stoelen en een eenvoudige keuken met een inductie kookplaat. Op de eerste verdieping ligt de slaapkamer met een tweepersoons bed. Vraag de molenaar of hij de molen een keertje voor je laat draaien. Vanuit je bed kijk je door het glazen plafond naar het houten tandwiel, een indrukwekkend gezicht wanneer de molen weer in beweging komt. De badkamer is klein, maar modern en biedt je tijdens het douchen een geweldig uitzicht over de weilanden.

Wat ga je doen vanuit de poldermolen?

Poldermolen de Swarte Prinsch ligt in natuurgebied de Groene Ster (ook bekend als de Kleine Wielen), niet ver van Leeuwarden. Het is verrassend zo’n mooi natuurgebied zo dicht bij de stad te vinden. Wandelen door het waterrijke en vogelrijke gebied kan vanaf de molen, langs weilanden en een meertje. Dichtbij ligt ook een recreatiegebied met strandje, waar je zomers lekker kunt zwemmen en zonnen. In 15 minuten sta je in het centrum van Leeuwarden waar je gezellig kunt winkelen, een terrasje pakken, een street art tour boeken of een rondvaart maken door de grachten.

Bezig...
Ga naar de website


Poldermolen de Swarte Prinsch Alddiel 4a, 9255 XG Tytsjerk