Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Duurzaam plekje
Pollepleats Suite
Exclusieve suite
1 - 2 personen
vanaf € 150 per nacht
Ga naar de website

Luxe suite aan de Friese meren

De Pollepleats Suite ligt aan de rand van de Friese meren, in een vrijstaand gebouw met eigen opgang op het erf van een stijlvolle boerderij. Geniet hier van rust, ruimte, romantiek, volop privacy en een geweldig uitzicht over het polderlandschap.

Een luxe verblijf bij de Pollepleats Suite

Zoek je een plek om bijzonder en romantisch te overnachten in Friesland, dan ben je bij de Pollepleats op het juiste adres. Achter op het erf van de Pollepleats ligt de smaakvol ingerichte (bruids-)suite. Strak, modern en luxe. Vanaf het zeer ruime balkon heb je een fantastisch uitzicht. Deze suite is te reserveren voor een nacht, weekend of week. De suite is uitgerust met een mooie badkamer met een dubbele regendouche en een vrijstaand bad, een romantische bedstee en een luxe keuken met o.a. Nespresso koffie.

Aanvullend kun je de privé wellness aan het meer reserveren, met een panoramasauna met uitzicht over het water, een infinity pool in het meer om af te koelen, een stoombad, voetenbad en blotevoetenpad.

Een plekje om op te laden, uit te rusten en te onthaasten.

Overnachten aan het water

De stijlvolle suite ligt aan het Reidmar meer, vlakbij Sneek. Optioneel kun je een fluisterboot huren en direct vanaf de Pollepleats de Friese meren verkennen. Ontspan, geniet en komt tot rust midden in het Friese landschap!

Ga naar de website


Pollepleats Suite De Kat 20 8616 LB

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: