Even geduld...

Ruim 2,5 jaar lang mocht ik maandelijks een column schrijven voor de Ariadne at Home, een magazine dat staat voor wonen met een warm hart. Elke maand nam ik de lezeressen mee op reis en (be-)zocht ik een Bijzonder Plekje met een landelijk of brocante interieur. Dit jaar komt de Ariadne at Home met een eigen B&B, een lang gekoesterde droom voor het magazine. Tijdens de VT Wonen & Design Beurs (voorheen Woonbeurs Amsterdam) van 29 september – 04 oktober presenteert de Ariadne een Pop-up Bed & Breakfast in Broek en Waterland-sfeer!

De Pop-up B&B is een week lang te bezoeken. Bezoekers worden als gasten in de watten gelegd, er wordt een sfeer gecreëerd waardoor je je gelijk thuis voelt. De buitenzijde van de B&B bestaat uit drie karakteristieke Broek in Waterland gevels. De binnenkant van het Polderhuis herbergt vijf gastenkamers, elk in een eigen stijl. Aty Luitze, hoofdredacteur van de Ariadne at Home verwoordt precies wat ik ook altijd zoek in een Bijzonder Plekje: “Het liefst zie ik een complete keten van Ariadne at Home B&B’s door het hele land. Mooi, handig en origineel ingericht, maar ook geliefd om de persoonlijke aandacht en het gevoel voor details die een verblijf extra bijzonder maken.”

Bed & Breakfast ‘De 3 geveltjes’ is geïnspireerd op het idyllische dorpje Broek in Waterland, in Noord-Holland. Zelfs de gastenkamers hebben Hollandse namen gekregen: Melkmeisje, Op het erf, Ochtenddauw, Kip op stok en Melk & Room. Als dat niet landelijk is?!

Kom je een kijkje nemen in deze B&B?

VT Wonen & Design Beurs 29 september – 04 oktober 2015.
Locatie Amsterdam RAI.
Dagelijks geopend van 10.00 – 18.00 uur, op donderdag en vrijdag ook 's avonds tot 21.00 uur.
B&B Ariadne at Home standnummer 11-123

TGFuZGVsaWprIGxvZ2VyZW4gVlQgV29uZW4gJiBkZXNpZ24gYmV1cnM=