Even geduld...

Wild Brood verzorgt bijzondere diners op bijzondere locaties in ‘t Gooi. Elke keer anders, elke keer uniek. Lange tafels in een weiland, dineren in een wijngaard, lunchen in een leegstaande fabriek of… Het pop-up restaurant van Wild Brood is een beleving!

Pop-up restaurant in ‘t Gooi

Het pop-up restaurant van Jesse en Emmie is echt even anders dan anders. De locaties die beiden selecteren voor hun diners zijn uniek. In ‘t Gooi wordt gezocht naar leegstaande pandjes, een kerk, landgoederen met bijzondere tuinen, een wijngaard, weiland of vervallen huis. Plekjes met een verhaal, passend bij het thema van het diner.

Emmie gaat het liefst terug naar de basis. Geen opsmuk, maar puur natuur, een beetje stoer, wild en vooral niet te deftig. Wilde planten, een open vuur om op te koken, eten met je handen… ​”Met blote voeten aan tafel, met je handen eten, salades in schalen en krachtige soepen. Dat soort dingen”, vertelt Emmie. Samen aan lange tafels, als een grote familie. Lachen, drinken, ongedwongen genieten; bourgondisch! Zoals de tafels vol eten op de schilderijen van Rembrandt. 

Thema lunches & diners

Niet alleen de locaties van Wild Brood zijn apart, ook de invulling van het thema. Met de gerechten worden verhalen verteld. Verhalen van toen en nu. De locatie bepaalt mede het diner. Staan de tafels gedekt in een wijngaard, grote kans dat de ranken, bladeren en wijnen een grote rol spelen tijdens je maaltijd. Het menu is spannend, elke keer weer. Van elk belevenisdiner weet Wild Brood iets moois te maken. ‘Hoe aten mensen toen?’ wordt vertaald naar nu. Met soep uit blikken, wilde hyacinth en groente uit volkstuinen.

Dineren bij Wild Brood is meer dan een bord eten: het is een belevenis!

Bekijk de agenda van Wild Brood

Schuif jij aan in het bos, bij de bunker, in het weiland of op een van de andere bijzondere plekken in ‘t Gooi? Bekijk de agenda van Wild Brood en reserveer jouw plekje voor een bijzondere avond.

Bekijk de beschikbare data van Wild Brood