Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Privé wellness ’t Boshuis
Wellness met B&B
1 - 2 personen
vanaf € 109 voor twee uur

Bijzondere wellness in Brabant

’t Boshuis is een wel heel bijzonder plekje. Een privé wellness voor twee personen verstopt in het bos. Volledige privacy en rust gegarandeerd. En wat zo heerlijk is, je kunt blijven slapen!

De wellness bij  ’t Boshuis

De landelijke omgeving is al rustgevend en wanneer je de lange oprit door het bos volgt, begint het ontspannen. Aan het einde van die oprijlaan ligt een zwart houten boshuis, volledig gerenoveerd tot een ‘parel in het groen’: een romantische hideaway voor twee. Deze privé wellness heeft echt alles in huis om je volledig tot rust te laten komen en weer op te laden; of dat nu voor twee uur is of met een overnachting erbij.

’t Boshuis is stijlvol ingericht. Door de grote ramen lijken binnen en buiten in elkaar over te gaan. De comfortabele fauteuils en het bed zijn gericht naar het raam. Bij het houten ‘bijgebouw’ vind je een overkapte zitplaats, een stoomcabine en de jacuzzi. Omringd door dennen, loofbomen en varens hoor je hier niets anders dan het geritsel van bladeren en het gekwetter van vogeltjes. In de vrijstaande sauna lijk je buiten te zijn. Met uitzicht op het bos kom je hier van alles los.

Bijzonder overnachten in ’t Boshuis

Het is echt zo fijn om hier samen te zijn. Blijf slapen, om optimaal te genieten van dit plekje in het bos. Ook wanneer je kiest voor een overnachting heb je ’t Boshuis helemaal voor jezelf. ’s Ochtends kan er zelfs een ontbijt worden gebracht, je bepaalt zelf op welk plekje je er van geniet. Binnen bij de haard, op het terras voor de openslaande deuren of bij de buitenkachel. Het ultieme ontspannen! Mooier dan dit gaat het niet worden…

Bezig...
Ga naar de website


Privé wellness ’t Boshuis Zandstraat Moergestel

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: