Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Duurzaam plekje
Honden welkom
Qurios Grevelingenstrand
Duurzame tiny houses
1 - 4 personen
vanaf € 253 per midweek
Ga naar de website

Eco cottages aan het Grevenlingenstrand

De tiny houses van Qurios Grevelingenstrand staan in de natuur, direct aan het Grevelingenmeer, op de grens van Zuid-Holland en Zeeland. Niet alleen de ligging is uniek, ook het feit dat de eco cottages volledig zelfvoorzienend zijn. Een fijn plekje om op te laden, uit te waaien en vakantie te vieren, ook met je hond!

Toffe tiny houses voor vier personen

Op het terrein van Ecoresort Qurios Grevelingenstrand staan dertig zelfvoorzienende eco cottages, ofwel tiny houses. De huisjes staan in natuurgebied de Kabbelaarsbank. Er is goed nagedacht over de positie van de huisjes ten opzichte van elkaar, de natuur en het water. Ook al zie je je buren, toch heb je een gevoel van ruimte en het gevoel in de natuur te verblijven. Bovendien kijk je vanaf elk terras uit over het water. Heerlijk! Ga gerust een tijdje zitten turen over het water, misschien zwemt er een zeehond voorbij. 

In de cottages is plaats voor vier personen. Het is en blijft een tiny house, maar de 30m2 die je tot je beschikking hebt is slim ingedeeld, met twee slaapplekken beneden en een slaapvide. Alles is aanwezig voor een comfortabel verblijf. Wat te denken van een Nespresso machine, een Green Egg om te barbecueën, een hangmat en ligstoelen!

Duurzaam overnachten

Wat je verblijf extra fijn maakt, is het feit dat het park volledig zelfvoorzienend is. De tiny houses / eco cottages zijn met natuurlijke materialen afgewerkt en geïsoleerd met hennep, waardoor het huis ook in het voor- en naseizoen lekker warm is. De zonnepanelen op het dak voorzien je van de benodigde energie, het water bestaat deels uit regenwater.

Wat ga je doen vanuit Qurios Grevelingenstrand?

De ligging van het park is gunstig. Je verblijft in de natuur met volop mogelijkheden voor activiteiten en bezienswaardigheden in de nabijheid. Aan het Noordzeestrand vind je strandpaviljoens en Natural High, waar je kunt leren kitesurfen en blokarten. Vlakbij het park ligt Zeil- en Surfcentrum Brouwersdam, met leuke watersportactiviteiten op het Grevelingenmeer. Bezoek ook Neeltje Jans, ga vis eten aan zee, Oosterschelde kreeft proeven, uitwaaien en lekker bungelen in je hangmat.

Ga naar de website


Qurios Grevelingenstrand Middelplaat 8 3253 MH Ouddorp

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: