Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Honden welkom
Rancone Lodges
Camping & glamping
2 - 10 personen
vanaf € 350 per weekend

Luxe glamping lodges in Toscane

Agricamping Rancone Lodges is een nieuw te openen bijzonder plekje in Toscane. Een veelbelovend concept met luxe glamping lodges, belltenten en een aantal kampeerplekken, verspreid over een 30 hectare groot landgoed in Italië.

Bijzonder overnachten bij Rancone Lodges

Rancone Lodges heeft een aantal unieke kenmerken waardoor je er direct naar toe wilt. Allereerst de ligging op een landgoed. Het ruim 30 hectare grote landgoed ligt aan een kabbelend riviertje, waar enkele kampeerplekken te vinden zijn. Door de lichte glooiing kijk je uit over de omliggende heuvels met op de top van een berg een eeuwenoude burcht. Verspreid over het land staan luxe glamping lodges (safaritenten) voor 2 tot 5 personen, een groepslodge voor 10 personen en belltenten voor 2-4 personen. En dat is gelijk het tweede unieke kenmerk van de Rancone Lodges: de safaritenten en belltenten hebben een onderscheidend interieur. Een heel eigen look en feel, lekker zomers en licht.

Écht vakantie!

Dat is nog niet alles: langs de rivier staan comfortabele loungebedden op een vlonder, bij het zwembad wachten ligbedden en ook de loungeplek is een heerlijke plek om tot rust te komen. Bestel er een cappuccino, geniet van een aperitivo en kom hier ’s avonds samen als het vuur brandt. Aanschuiven voor een pizza of maaltijd van de grill kan ook. Na een avond gezelligheid start je de dag ontspannen met yoga aan de rand van het zwembad.

De moeite van het ontdekken waard

Ontdek een stukje authentiek Italië

Last but not least: de regio waar de agricamping zich bevindt: Garfagnana in Toscane. Hoewel de regio Toscane de grootste toeristische trekpleister van Italië is, met steden als Florence, Pisa, Sienna en Lucca, zijn er ook hier nog stukjes te vinden waar het heerlijk rustig is. Waar het leven voortkabbelt en waar je nog het échte Italië proeft, beleeft en ervaart. Uiteraard mogen bekende bezienswaardigheden niet ontbreken tijdens je vakantie in Italië, maar neem ook de tijd om de historische en charmante (berg)dorpen te bezoeken, een dagje naar het strand te gaan of de natuur in te trekken, te voet, fiets of per paard. In de Garfagnana en de directe omgeving van de camping liggen verschillende natuurparken, waar je eindeloze wandelingen maakt. Een bijzondere bestemming voor jouw glamping vakantie in Italië.

Bezig...
Ga naar de website


Rancone Lodges Località Rancone, 55031 Camporgiano

Thema's uit dit plekje