Even geduld...

Sinds ik een jaar geleden voor het eerst mocht proeven van het lekkers dat tevoorschijn werd getoverd uit de opvallende roze caravan van de Theetantes, ben ik verkocht! Mobiele keukens, culinaire caravans, stoere smaaktrucks; ik vind ze allemaal even leuk en bijzonder! Stuk voor stuk creatieve concepten van gepassioneerde ondernemers, die door het land trekken met hun zelfgemaakte streetfood.

Reizende Sterren

Je kunt geen festival of evenement bezoeken zonder geprikkeld te worden door de hippe keukens op wielen. Inmiddels zijn er in Nederland meer dan 180 van deze mobiele keukens, van Donutfabriek tot Espressobus, van Piepermobiel tot Multimini. Reizende koks & bakkers die de sterren van de hemel koken en bakken. Bepakt en bezakt reizen ze, veelal met seizoensproducten, door Nederland, om ons te verblijden met zalige en gedurfde creaties. Monica Abdoel, zelf ook food expressionista, besloot alle culinaire concepten op wielen (met achterliggende verhalen) te bundelen. Met als resultaat het inspirerende (kook-) boek Reizende Sterren.

Een smakelijk boek

Dit boek wil je hebben! De creativiteit van de rollende keukens vind je terug in dit bijzondere (kook-)boek. De omslag is gemaakt van schoolbordverf. Je krijgt een krijtje bij het boek om er direct een persoonlijke boodschap of je naam op te schrijven. De inspiratie voor de omslag komt van de mobiele keukens, die hun menu/producten vaak presenteren op een krijtbordje. Daarnaast vind je in het boek boeiende verhalen van creatieve en inspirerende ondernemers die hun favoriete 'streetfood' recept en muziek met je delen. Je duikt het liefst zelf gelijk de keuken in om te gaan experimenteren met de recepten die je voorgeschoteld krijgt.

Bijzonderheden:

  • Boordevol recepten
  • Unieke omslag van krijtbord met krijtje
  • Smakelijke foto's
  • Creatieve concepten die inspireren
  • Luister naar de favoriete muziek van de ondernemers/koks/kunstenaars via QR codes

Reizende Sterren, een boek dat je leest, proeft en hoort! Een beleving voor je zintuigen. Wanneer je, na het lezen van deze streetfood bijbel, komende tijd een van de mobiele keukens tegenkomt, moet je wel even stoppen en proeven…