Even geduld...

Heerlijk, eindelijk vakantie! Even geen drukke schema’s maar uitslapen en doen waar we zin in hebben. Maar als alle spelletjes gespeeld zijn en jouw inspiratie langzaam op begint te raken, verandert het luie leven helaas vaak in lamlendig bankhangen. Zet deze vakantie, voordat het zover is, deze joker in en neem je harten vrouwtjes en heertjes mee naar Restaurant Bruis in Blaricum.

Kindvriendelijk restaurant, maar dan écht!

Op de grens van een mooie nieuwe woonwijk, aan de rand van een fantastisch natuurgebied met vele wandel- en fietsroutes waar je lekker een frisse neus kunt halen, is met man en macht gewerkt om van start te gaan met een heel fijn concept.

QnJ1aXMgQmxhcmljdW0=

Want waar kun je lekker wegkruipen op de bank, rustig je laptop open klappen of bijkletsen met vrienden terwijl jouw kleine engel weer eens ergens op staat te timmeren of de zelfgemaakte ketchup tegen de muur aan smeert… Bij wijze van spreken dan (dit keer), want dit gebeurt allemaal in de ontdekhoek waar de kleintjes in de 4 speelhuisjes met verschillende thema’s hun fantasie de vrije loop kunnen laten.

En terwijl er boven op de funfloor met heuse glijbanen en tunnelwand of in de gamehoek vast en zeker een klein beetje vals gespeeld wordt, spelen ze in de open keuken volledig open kaart. Verwacht hier geen fast food maar goed gezond en echt vers. Geniet van een boerensalade met gegrilde groenten en geitenkaas of een ouderwets goed gevulde groentesoep zoals eigenlijk alleen oma hem maakt. Schotel je kids een heerlijke “pasta zonder poespas” voor; spaghetti met rode saus (stiekem) boordevol verse groenten. Zij blij, jij blij, een win-win situatie lijkt mij. Voor zowel de lunch als het diner is er genoeg keus voor fijnproevers en grote monden.

En na het eten als je nog een lekkere huisgemaakte bonbon in je mond stopt en bewonderend rondkijkt naar het (voor een kindvriendelijk restaurant) verrassend mooie en sfeervolle interieur vraag je je toch echt af wie er hier nou zoet gehouden wordt…. Is het niet gewoon een “oudervriendelijk” restaurant? Nou ja, laten we het voor nu maar houden op een gelijk spel en binnenkort gewoon op herhaling gaan voor nog een “potje Bruis”.

Praktische informatie:

Wat? Restaurant Bruis
Waar? Deltazijde 3-01, 1261 ZM Blaricum
Openingstijden: Op maandag en dinsdag gesloten. Woensdag tot zondag geopend vanaf 10.00 uur tot 21.30 uur.
Meer weten? Bezoek Restaurant Bruis