Even geduld...

 Op zoek naar een echt bijzondere vakantiebestemming? Ga roadtrippen met een Lada door Georgië. Willem en Evert van Travel By Any Means maken het mogelijk.

De twee Friese twintigers zijn in 2017 gestart met hun bedrijf, na een succesvolle crowdfundactie. Travel By Any Means verhuurt 30-jaar oude Lada's, het symbool van de Sovjet Unie. Onverwoestbaar en met karakter. Dompel je onder in de historie van Georgië door rond te rijden in een stukje geschiedenis. 

Georgië als vakantiebestemming

Willem, die ooit stage liep op de Nederlandse ambassade in Tbilisi: ‘’Het is geweldig om te zien dat steeds meer mensen het relatief onbekende Kaukasus-land beginnen te ontdekken. De gastvrijheid in het geboorteland van Jozef Stalin is ongekend. Bezoekers van deze Sovjet-parel kunnen vanaf vijfduizend meter uitkijken over de Kaukasus, cruisen langs de kustlijn van de Zwarte Zee en genieten van de turbulente hoofdstad Tbilisi. De ongerepte natuur en het subtropische klimaat zorgen ervoor dat de bestemming het hele jaar kan worden bezocht. In de winter wordt er geskied en gesnowboard in ongerepte wintersportgebieden, terwijl in de zomer de kust en de wijngebieden grote aantrekkingskracht hebben.”

Over Travel By Any Means

Travel By Any Means laat je kennismaken met al het moois van Georgië. Willem en Evert organiseren tours van een dag tot een kleine twee weken, met een oude Lada. Ga met een gids op pad, ontmoet de vriendelijke en warme bevolking, rijdt door idyllische en authentieke dorpen, over machtige bergwegen, langs eeuwenoude kloosters en bijzondere architectuur. Ontdek nog onontdekte parels met een van de unieke reizen.

Meer weten? 

Is zo'n originele roadtrip iets voor jou? Neem een kijkje bij Travel By Any Means.
Handig, vanaf Schiphol gaan er directe vluchten naar Tbilisi.

(fotografie Thomas van Hemert)