Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Slapen in het stro
Strohotel
vanaf 2 personen
vanaf € 105 per nacht

Origineel overnachten bij de Hayema Heerd

Slapen in het stro bij de Hayema Heerd in Groningen is een bijzondere ervaring, voor jong & oud! Je kunt overnachten op de Hooizolder, in het Strokasteel of in een echte Stro-iglo, een uniek concept in Nederland.

Strokasteel, Stro-iglo of Hooizolder

Hoewel je misschien gelijk denkt dat slapen in het stro kriebelt, is niets minder waar! Bij het Stro-hotel slaap je in een groot bed, op een dik pak stro met daarop een comfortabel matras en heerlijk beddengoed, helemaal in stijl. Onder een klamboe, het lijkt net of je in je eigen tent slaapt… heel romantisch! Het bed ligt zo lekker dat je 's ochtends heel lang wilt blijven liggen. In de winter is het heerlijk warm, het stro absorbeert de warmte en weerkaatst het en in de zomer lekker koel. Wanneer je wilt, krijg je je ontbijt op bed geserveerd, pure verwennerij!

Kiezen welk plekje in het stro

De Stro-iglo is een uniek ontwerp van de Hayema Heerd en staat midden in de weilanden. Omringd door stro slaap je in een romantisch tweepersoons bed met boven je een glazen koepel. Vanuit je bed staar je naar de sterren… Het Strokasteel is voor prinsen & prinsessen (gezinnen) een unieke ervaring. De Hooizolder met de gezellige bedstedes is een leuke & gezellige locatie voor groepen (vanaf 6 personen).

Speelparadijs 

Kinderen vinden op de Hayema Heerd een paradijs! Met een vlot over het water, per touw een brede sloot oversteken, trampoline springen en een stoer speeltoestel. Hou je van spanning & avontuur, vraag dan eens aan Wil & Hans naar het rode deurtje…

De leukste activiteiten

Er is zoveel leuks te doen op de boerderij en in de omgeving. Wat dacht je van een Boer’n Business Inboeringscursus, of arrangement 'Op Goed Geluk'; een verrassingsactiviteit. Iets meer van de omgeving zien? Ga op safari in N.P. Lauwersmeer of spring op de fiets met boodschappenlijst en routebeschrijving voor een mooie fietstocht van ruiken, proeven, zien en genieten.

P.S. Wist je dat je in Groningen ook op expeditie kunt met een huifkar?

Bezig...
Ga naar de website
Voor groepen

De Hooizolder met de verschillende bedstedes is een leuke en originele locatie voor een groepsverblijf.Slapen in het stro Jensemaweg 3 Oldehove

Thema's uit dit plekje