Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Het Oude Raadhuis
Hotel
1 - 2 personen
vanaf € 110 per week
Ga naar de website

Kleinschalig hotel in Castricum

Hotel het Oude Raadhuis in hartje Castricum is een perfecte combinatie van heden en verleden. Het monumentale pand aan de Dorpsstraat is uniek en trendy ingericht. De styling en inrichting van Hotel en Grand Café het Oude Raadhuis is warm, luxe en in huiselijke sfeer. Wanneer je binnen komt voel je de gastvrijheid en ben je thuis.

Grand Café

Na een heerlijke overnachting in een van de mooie kamers ontbijt je in het Grand Café. Daarnaast ben je hier overdag van harte welkom voor een van de heerlijke koffievariaties, een dampend kopje thee of een wijntje. Inspirerende tijdschriften, verse muffins, zalige tapas. Op het terras is het genieten van een prachtig uitzicht op het historische kerkje.

Romantisch overnachten

De romantische, sfeervolle kamers zijn allemaal anders ingericht. Mooi linnengoed, luxe materiaal en verse bloemen, elke kamer een andere beleving. De namen van de acht kamers zijn afkomstig van het voormalige raadhuis. Slaap in de Burgermeesterskamer, de Raadzaal of de Wethouderskamer. Liever een nachtje Burgerlijke Stand? Het is moeilijk kiezen, want ze zijn allemaal even mooi. Reden genoeg om terug te komen!

Ga naar de website


Het Oude Raadhuis Dorpsstraat 65 1901 EJ Castricum

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: