Even geduld...
Lezen
Plekjes
Informatie
lezen
Plekjes
bekijken
Romantisch overnachten
Ben je op zoek naar een romantisch hotel voor een weekendje weg? Heb je iets te vieren en wil je dat op een romantische plek doen? Met je partner er even tussenuit? Een romantisch hotel, een sprookjesachtige B&B; verwen jezelf en elkaar!

Romantische plekjes

Bekijk alle adressen »

Een romantische nacht

De liefde moet je vieren! Of dat nu is wanneer je stapelgek en dolverliefd bent op elkaar, pas getrouwd of al jaren samen bent; de liefde is bijzonder en dat mag je vieren. Hoe bijzonder is het dat je de liefde van je leven hebt gevonden. Verras je geliefde en/of je partner met een romantisch uitje. Er is altijd wel een goede reden om samen een nachtje weg te gaan (niet alleen met Valentijnsdag), de liefde maakt je overnachting extra bijzonder.

Ook wanneer je kinderen hebt, is het goed om af en toe samen een paar nachten weg te gaan, zonder kinderen. Alleen maar aandacht voor elkaar, tijd voor fijne gesprekken en bijzondere momenten. Lach met elkaar, doe leuke dingen en keer vol nieuwe energie en een hart vol liefde weer terug naar huis.

Wit bed in de slaapkamer van Slapen in het Bos

Romantisch overnachten? De mooiste adressen

Eerlijk is eerlijk, sommige accommodaties bieden net even iets meer. Gun jezelf (en je liefde) een paar romantische dagen en nachten op een plek waar alle aandacht voor jou is, waar je jezelf kunt zijn, waar genieten en loslaten vanzelf gaat. Waar je verwend wordt met een ontbijt zoals je nog nooit geproefd hebt, een massage, een verrukkelijk diner, een avond in de hot tub en een hemels bed.

En díe plekjes, waar alles om jou draait, hebben wij voor je gevonden!

Ontdek ook het boek Bucketlist Romantisch weekendje weg, met de allermooiste plekjes

Cover van een boek vol romantische adressen

Origineel én romantisch

Een romantisch hotel is natuurlijk leuk, maar het kan nog veel leuker. Heb je iets bijzonders te vieren, kies dan voor een originele overnachting voor jullie weekendje weg. Samen naar de sterren staren in een Sterrenkubus of deel je een romantisch nest in een van de vogelhuisjes van de Vreemde Vogel? Slapen op het strand is op en top romantisch. Boek een weekendje weg in een van de strandhuisjes en ontwaak in elkaars armen met zicht op zee. Een nachtje dobberen op het water en een wijntje drinken aan dek of samen in de bedstede in een vrolijke pipowagen. Kaarsjes, een wijntje, een mooie omgeving en ‘s ochtends een uitgebreid ontbijt (op bed). Zo creëer je samen mooie herinneringen, waar je nog heel lang op kunt teren.

De nieuwste ontdekkingen via Instagram

 
Vier de liefde!

Iets te vieren? Boek een romantisch nachtje weg, bij een van deze bijzondere B&B, hotels, huisjes en glamping adressen.