Even geduld...
Lezen
Plekjes
Informatie
lezen
Plekjes
bekijken
Romantisch weekendje weg
De liefde moet je vieren! Het liefst zo vaak mogelijk... Neem de tijd voor elkaar. Niet alleen wanneer je zoveel jaar getrouwd bent, net verloofd bent of het bijna Valentijnsdag is, maar ook gewoon zomaar tussendoor. Omdat jullie zoveel van elkaar houden. Een romantisch weekendje weg is zo gepland!

Romantische adressen

Bekijk alle plekjes »

Samen een romantisch weekendje weg

Je herkent het vast wel, samen rennen, vliegen, werken, sporten, aandacht voor de kinderen, afspraken… De tijd vliegt en voordat je het weet ben je weer een paar weken verder. Het is zo belangrijk om aandacht te houden voor elkaar en tijd vrij te maken voor een weekendje weg. Maak daarom regelmatig ruimte in je agenda om er samen op uit te gaan. Tijdens een ontspannende wandeling praat je makkelijk en snel weer bij, tijdens een smakelijk diner geniet je samen van de sfeer, de smaken en maak je mooie herinneringen voor later.

Even niets hoeven, alleen maar samen zijn is zo fijn!

Tweepersoons bed met glazen achterwand met daarachter een dame onder de douche

Bijzondere accommodaties

Bij een romantisch weekendje weg hoort een bijzondere accommodatie. Misschien denk je in eerste instantie gelijk aan een hotel, maar er zijn zoveel meer mogelijkheden. Hoe leuk is het wanneer je tijdens die paar nachten weg samen tijd doorbrengt op een unieke locatie?! Wakker worden door het gekwetter van de vogeltjes rondom je boomhut, ontwaken in een liefdesnestje, samen vallende sterren tellen vanuit je starbed of romantisch de bedstede in duiken. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt! En het fijne is, niet alleen je slaapplek is uniek. Vaak word je nog eens extra in de watten gelegd tijdens je aankomst of bij het ontbijt. Doen dus!

Wellness erbij?

Geef je weekendje weg nog iets extra’s door te boeken bij een B&B, hotel of vakantiehuis met wellness erbij. Dat kan een fijne sauna zijn, een hot tub in de tuin of zelfs een complete spa. Allemaal alleen voor jullie samen, met volop privacy en extra romantiek. Bij sommige adressen bestaat zelfs de mogelijkheid om te kiezen voor een duo massage of schoonheidsbehandeling. Zo is je tijd samen niet alleen waardevol, maar ga je ook nog eens ontspannen naar huis. En, geef toe, samen in een hot tub naar de sterren staren is toch het toppunt van romantiek!

Lees meer over onze wellness adressen

Een stel in een oranje dutch tub met brandend vuur

Ook buiten Nederland

Je hoeft je tijdens je weekendje weg niet alleen maar te beperken tot Nederland. Net over de grens in België vind je prachtige adressen en ben je al snel even in een andere wereld. Extra romantisch dus. De Voerstreek, de Belgische of Franse Ardennen, een stedentrip in België; het is net even anders en binnen een paar uur goed te bereiken.

Waar neem jij de liefde van je leven mee naar toe?

Een tafel met stoelen in brocante stijl met open gevelRomantische adressen

Even tijd vrij maken voor elkaar, samen een romantisch weekendje weg gaan. Dat doet wonderen. Bekijk de mooiste adressen!