Even geduld...
Schrijf een recensie
Strokasteel
Landelijk gelegen
Hayemaheerd
Bedstee blauw
Interieur 4-persoons iglo
Kleine stro-iglo
Winter iglo
In het strokasteel
Bedstedes hooizolder
Alle bedstedes
Strokasteel
Landelijk gelegen
Hayemaheerd
Bedstee blauw
Interieur 4-persoons iglo
Kleine stro-iglo
Winter iglo
In het strokasteel
Bedstedes hooizolder
Alle bedstedes
Pin
Marleen ontdekt

Slapen in het stro

Strohotel

Slapen in het stro
Strohotel

vanaf 2 personen
vanaf € 95 per nacht

Origineel overnachten bij de Hayema Heerd

Slapen in het stro bij de Hayema Heerd in Groningen is een bijzondere ervaring, voor jong & oud! Je kunt overnachten op de Hooizolder, in het Strokasteel of in een echte Stro-iglo, een uniek concept in Nederland.

Strokasteel, Stro-iglo of Hooizolder

Hoewel je misschien gelijk denkt dat slapen in het stro kriebelt, is niets minder waar! Je slaapt in een groot bed, op een dik pak stro met daarop een comfortabel matras en heerlijk beddengoed, helemaal in stijl. Onder een klamboe, het lijkt net of je in je eigen tent slaapt... heel romantisch! Het bed ligt zo lekker dat je 's ochtends heel lang wilt blijven liggen. In de winter is het heerlijk warm, het stro absorbeert de warmte en weerkaatst het en in de zomer lekker koel. Wanneer je wilt, krijg je je ontbijt op bed geserveerd, pure verwennerij!

Kiezen welk plekje in het stro

De Stro-iglo is een uniek ontwerp van de Hayema Heerd en staat midden in de weilanden. Omringd door stro slaap je in een romantisch tweepersoons bed met boven je een glazen koepel. Vanuit je bed staar je naar de sterren... Het Strokasteel is voor prinsen & prinsessen (gezinnen) een unieke ervaring. De Hooizolder met de gezellige bedstedes is een leuke & gezellige locatie voor groepen (vanaf 6 personen).

Speelparadijs 

Kinderen vinden op de Hayema Heerd een paradijs! Met een vlot over het water, per touw een brede sloot oversteken, trampoline springen, een stoer speeltoestel en muren om op te schilderen. Hou je van spanning & avontuur, vraag dan eens aan Wil & Hans naar het rode deurtje...

Wil je hier graag overnachten?
Vraag vrijblijvend de beschikbaarheid aan.


Ga naar de website
Voor groepen

De Hooizolder met de verschillende bedstedes is een leuke en originele locatie voor een groepsverblijf.Slapen in het stro Jensemaweg 3 Oldehove

Thema's uit dit plekje