Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Tendi safaritenten
Safaritenten
2 - 6 personen
vanaf € 369 per week
Ga naar de website

Glamping op bijzondere locaties in Europa

De Tendi Safaritenten en lodgetenten met loft (verdieping) staan op campings in diverse landen in Europa. Van Zweden tot Frankrijk en van Duitsland tot in Spanje en Italië vind je de luxe huurtenten van Tendi.

Kamperen met alle luxe

De compleet ingerichte tenten van ruim 35 tot 44 m2 staan garant voor een comfortabele kampeervakantie. Je slaapt op een tweepersoons boxspring bed met dekbed en voor de kinderen is er een stapelbed. De bedden zijn opgemaakt bij aankomst. De volledig uitgeruste keuken heeft een fornuis, een koelkast en er is stroom aanwezig. Als dat geen vakantie is…

Een safaritent of lodgetent boeken met eigen sanitair? Boek dan een Tendi met eigen badkamer. Deze compleet ingerichte tenten, met douche, toilet en wastafel, staan op verschillende locaties in Europa.

Welke Tendi locatie kies jij?

De Tendi safaritenten en lodgetenten staan op uiteenlopende campings, variërend van een wijngaard, een agriturismo tot een kasteel, aan de rand van een meer of bij een boerderij. Sommige campings groot en commercieel, andere campings kleinschaliger. Elke camping heeft andere faciliteiten, verschillend van een zwembad, restaurant tot speeltuin. Lees en kijk dus goed bij Tendi waar jij behoefte aan hebt en wat bij je past.

Onze tips:

Ervaar het ándere kamperen met de kant en klare safaritent of lodgetent, van alle gemakken voorzien.

Ga naar de website


Tendi safaritenten Monteciccardo Italie

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: