Even geduld...
Schrijf een recensie
Tentocamp safaritenten
Safaritenten
2 - 5 personen
vanaf € 40 per nacht/week

Luxe kamperen in Spanje, Frankrijk en Italië

Tentocamp verhuurt compleet ingerichte luxe safaritenten en comfortabele kampeertenten op kleinschalige campings in Frankrijk, Italië en Spanje. De term 'Glamping', kamperen met de luxe van een hotel, is zeker van toepassing op de ingerichte tenten van Tentocamp.

Safaritenten en Kampeertenten

De ruime safaritenten zijn van alle gemakken voorzien; een goed bed, een keuken om binnen- of buiten te koken, een echte koelkast, luie stoelen… De Tentocamp Safaritent biedt veel extra's waaronder 2 grote afsluitbare slaapcabines (ideaal met kinderen), voldoende opbergmogelijkheden, extra schaduwdoek voor schaduw waar u maar wilt, een hangmat, een skottelbraai om heerlijk te kokkerellen en een kacheltje voor het voor- en naseizoen. De compleet ingerichte Kampeertent is speciaal voor Tentocamp op maat gemaakt en beschikt over drie slaapcabines. Deze tent is ook volledig uitgerust, het enige dat je zelf nog hoeft te doen is vakantie vieren!

Charmante, kleinschalige campings

De Tentocamp tenten staan op charmante campings. Kindvriendelijk, mooi gelegen, gastvrij en met (Franse) charme. Kinderen maken snel vriendjes, terwijl je zelf met een goed boek voor je tent zit… Op en top vakantiegevoel!

Bezig...
Ga naar de website


Tentocamp safaritenten Les Charmilles 07170 Darbres

Thema's uit dit plekje