Even geduld...
Schrijf een recensie
Erfgoed Bossem
Brandrode runderen
Glamping in het groen
Erfgoed Bossem glamping
Erfgoed Bossem Twinlodge
Ontbijt met streekproducten
Table d'hotes
Erfgoed Bossem
Brandrode runderen
Glamping in het groen
Erfgoed Bossem glamping
Erfgoed Bossem Twinlodge
Ontbijt met streekproducten
Table d'hotes
Pin
Marleen ontdekt

Erfgoed Bossem

Suites en glamping

Erfgoed Bossem
Suites en glamping

1-12 personen
vanaf € 79 per nacht

Luxe safaritenten en KoesterSuites

Logeren op Erfgoed Bossem; 'Wakker worden met uitzicht op een kudde prachtige Brandrode Runderen en het prachtige Twentse land...' Nabij het historische stadje Ootmarsum ligt de Saksische boerderij Erfgoed Bossem, een authentieke boerderij met een eigentijdse aanpak. Logeren bij Bossem kan op verschillende manieren, naast boerderijkamers en KoesterSuites kun je ook logeren in een unieke sterrenkubus of in een van de kindvriendelijke luxe safaritenten

Safaritenten met houten tub

De safaritenten zijn van alle gemakken voorzien; een comfortabele zithoek, goede bedden en een eigen badkamer in de tent met een houten tub. Nieuw zijn de twinlodges; luxe ingerichte tenten voor twee personen. Een groot 'hemelbed', een eigen tub en luxe ligstoelen op de veranda met het mooiste uitzicht wat je maar kunt bedenken! Romantiek voor twee... in Twente.

KoesterSuites

Onder het dak van de biologsiche boerderij vind je de nieuwe luxe suites van Bossem, de KoesterSuites. De 4 nieuwe KoeStersuites op de eerste verdieping zijn luxe ingericht met de natuur als inspiratiebron. Alle suites hebben een regendouche met sunshower. Samen met de moderne 'hooizolder' zijn de suites ook te huur als groepsaccommodatie voor 12 personen. Geniet van het mooie Twente op het zonnige terras of bij koude dagen bij de open haard op de gezellige deel.

Kinderparadijs

Voor kinderen is het hier een groot paradijs. Schommelen in een oude boom, trampoline springen of naar de koeien in de stal. Langs de safaritenten loopt een meanderend beekje, waarin gespeeld kan worden. Heerlijk de hele dag buiten leven en 's avonds als kers op de taart in bad of in de tub!

Bossems boerenkeuken

Dennis en Annette zijn nauw verbonden met de Twentse grond en het voedsel dat daar vandaan komt. Proeven van Twentse bodem is dan ook een essentieel onderdeel van de Bossem beleving. Voor alle maaltijden wordt zoveel mogelijk gekozen voor het eigen natuurvlees en mooie, lokale producten volgens het Slow Food principe ‘think global, eat local’.

Wil je hier graag overnachten?
Vraag vrijblijvend de beschikbaarheid aan.


Ga naar de website
Sterrenkubus

De safaritenten en KoesterSuites niet bijzonder genoeg? Op het erf staan ook unieke SterrenkubussenErfgoed Bossem Dorpsstraat 7, 7635 NA Lattrop-Breklenkamp

Thema's uit dit plekje