Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Samuus
Groepsaccommodatie
10 - 32 personen
vanaf € 1660 per weekend

Luxe vakantiehuis voor 32 personen

Samuus is een vakantiehuis in Oost-Vlaanderen, geschikt voor gezelschappen tot 32 personen. Een huis op een heuvel, met veel ruimte binnen en buiten en met een warm hart voor kinderen. Een huis waar je met vrienden en familie samen bent en waar iedereen ook een eigen plek heeft. De perfecte combinatie!

Alle ruimte om samen te zijn

De mooiste momenten beleef je samen. Dat weten ze bij Samuus als geen ander. De groepsaccommodatie is ingericht om optimaal te genieten, met speciale aandacht voor de kinderen. De groepswoning heeft tien slaapkamers, bijna allemaal met eigen badkamer. Twee van de kamers zijn speciale kinderkamers, met een ‘beddenbak’ die plaats biedt aan vijf kinderen. Kun je je het plezier al voorstellen? De rest van het huis is ook speels ingericht: comfortabel, origineel en creatief, in een mix van oud en nieuw. Terwijl de kinderen ravotten in de grote tuin of op de speelzolder genieten jullie van het samen zijn, goede gesprekken en de kinderen die zich vermaken. De grote open keuken nodigt uit om een lekkere maaltijd te koken, waar je vervolgens met z’n allen voor aanschuift in het gezellige eetgedeelte met verschillende tafels.

Vakantie in Oost-Vlaanderen

Het huis ligt aan de rand van het Vlaamse Brakel, op een heuvel waardoor je prachtig uitzicht hebt over de velden en bossen van de Vlaamse Ardennen. Het Haeyebos, Livierenbos en Brakelbos liggen op wandelafstand. Wil je graag meer zien van de omgeving? Langs Samuus lopen fiets- en wandelknooppunten, de routekaarten liggen al voor je klaar. Door het uitzicht op de heuvels voelt het alsof je ver van de bewoonde wereld bent, maar het centrum van Brakel is toch verrassend vlakbij.

In dit heerlijke huis in België gaan jullie je gegarandeerd amuseren! Samuus!

Bezig...
Ga naar de website


Samuus Hoevestraat 9 9660 Brakel

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: