Even geduld...

Een indoor food fair, maar dan net een beetje anders

Dit jaar tijdens het paasweekend, 25 t/m 28 maart, vindt er een geheel nieuw evenement plaats. We hebben het hier over SCHAFT, de allereerste indoor food fair in Utrecht. De food fair vindt plaats in de historische werkspoorkathedraal, een indrukwekkende industriële locatie die het evenement een bijzonder karakter geeft.

Werkspoorkathedraal Utrecht

SCHAFT is een eerbetoon aan de historische werkspoorkathedraal en haar toenmalige werknemers. Tot 45 jaar geleden werkten de arbeiders zich op deze plek in het zweet. In 2016 wordt het de hoogste tijd om deze prachtige locatie weer nieuw leven in te blazen, en wat werkt er beter dan eten?! De oude fabriek wordt in het paasweekend omgetoverd tot een eigentijdse plek vol gezellige barretjes, betoverende kermis attracties en foodtrucks.

Back in the days

SCHAFT neemt je mee terug naar de jaren ’60, ’70 en ’80. De nadruk zal liggen op ouderwetse gezelligheid. Tijdens het festival kun je echt van alles verwachten; vintage food trucks, funk, soul, Motown en jazzy sounds, lokale horecapartners en brouwerijen, attracties, barbiers, fashion en vintage marktkramen. Ook voor kinderen is de food fair een leuk uitje, speciaal voor hen is er de zweefmolen, het ballengooien en een echte ouderwetse snoepkraam. Ik zou dit evenement omschrijven als pure nostalgie!

Genieten!

Bij SCHAFT draait het om genieten. Jong of oud, iedereen die houdt van lekker eten, gezelligheid en goede muziek is van harte welkom! In de fabriekshal vind je talloze oude busjes die zijn omgetoverd tot magische rollende keukens. Terwijl je geniet van al het heerlijks kun je lekker meezingen met classics uit de 70’s, 80’s en 90’s.

Al met al is SCHAFT een nieuw, verrassend evenement die de ouderwetse gezelligheid terugbrengt naar de Werkspoorkathedraal. De toegang is gratis en voor alle leeftijden. Het belooft een mooi weekend te worden en wij zijn benieuwd wat de pot schaft!

Praktische informatie:

Waar? Werkspoorkathedraal Utrecht
Wanneer? 25 t/m 28 maart 2016
Toegang: gratis
Meer weten? Bezoek SCHAFT festival

Combineren met een nachtje Utrecht?

(foto's: SCHAFT)