Even geduld...

Lunch

Kies voor je lunch een bijzonder adres, dan geniet je des te meer. Bij deze bijzondere plekjes zit je gegarandeerd goed voor een lekkere lunch.
Deel op Facebook Deel op Twitter


De Broederkapel Theehuis, Noord-Brabant vanaf € 4 per persoon
tot 70 pers.
De Broederkapel is een unieke locatie voor een high tea, feest, workshop, lunch of vergadering. Voor elk genietmoment!
B&B Cornelis Lunchwinkel en B&B, Utrecht vanaf € 115 per nacht
tot 2 pers.
Een geweldige hotspot, waar ze niet alleen lekkere koffie & taart serveren, je kunt er ook overnachten! Topidee voor je citytrip Utrecht!
De Veldkeuken Theeschenkerij , Utrecht vanaf € 5 per persoon
Theeschenkerij in Bunnik bij Landgoed Amelisweerd en restaurant bij Culemborg in de uiterwaarden. Unieke locaties, puur, biologisch, ambachtelijk.
Sid en Liv Lunchwinkel, Gelderland vanaf € 5 per persoon
Sid en Liv is een bijzondere lunchwinkel in het centrum van Nijmegen. Alles is te koop, van je koffiekopje tot aan de stoel. Huisgemaakte lekkernijen.
Theetuin Binnen & Buiten Theetuin, Noord-Brabant vanaf € 10 per persoon
vanaf 2 pers.
Vlakbij vestingstad Gorinchem ligt het gezellige theehuis Binnen & Buiten gevestigd in een voormalige stal. Heerlijke plek voor een high tea.
De Millinger Theetuin Theetuin, Gelderland vanaf € 6 per persoon
vanaf 2 pers.
Een unieke theetuin, per fiets of lopend bereikbaar. Parel in het groen. Oosterse sfeer, Moors theehuis, Arabische invloeden. Geniet van high tea.
Hotel Oortjeshekken Huiskamerrestaurant, Gelderland vanaf € 79 per nacht
Een klein hotel op een unieke locatie, gelegen aan de dijk in de Ooijpolder is dit een hotel waar je je gelijk thuis voelt. Met groot terras!
De Nieuwenhof B&B en natuurcamping, Noord-Brabant vanaf € 30 per nacht
2 - 6 pers.
Bij Natuurcamping en B&B de Nieuwenhof kun je bijzonder overnachten. Slapen bij de schapen op het natuurkampeerterrein in de speciale schaapskooitjes.
Villa Heidetuin B&B en restaurant, Noord-Brabant vanaf € 95 per nacht
Villa Heidetuin in Bergen op Zoom is een verrassend veelzijdig adres. B&B en brasserie met geweldig terras, grote tuin, veranda.
Eindeloos koffie, thee & winkel Lunchwinkel, Gelderland vanaf € 3 per persoon
Bij Eindeloos in Bennekom kan menig koffie- en/of theeliefhebber zijn hart ophalen. Laat je verrassen door de heerlijke verse koffie, thee, taart en lunch.