Even geduld...

Theetuin

Ben je op zoek naar een bijzondere theetuin? Bijzonder Plekje heeft een aantal unieke locaties voor je geselecteerd. In een prachtige tuin of stadspark. Een gezellig theehuis voor een high tea, voor het vieren van een verjaardag of als tussenstop tijdens een fietstocht of wandeling. 
Deel op Facebook Deel op Twitter


De Arrestant Theetuin & sloep varen, Friesland vanaf € 17 per persoon
Bij de Arrestant in Friesland geniet je van een authentieke Engelse high tea. Extra bijzonder is de high tea op het water, in een sloep met schipper.
Beneden Sas 4-8 persoons vakantiehuis & theetuin, Noord-Brabant vanaf € 275 per weekend
2 - 8 pers.
Op deze unieke locatie in West-Brabant, op een eiland bij het Volkerak, kun je logeren, dineren en genieten van een high tea in de theetuin.
Onder de Kersenboom High tea en workshoplocatie, Noord-Brabant vanaf € 25 per persoon
vanaf 6 pers.
Onder de Kersenboom is een bijzonder atelier met theetuin, workshops, cursussen, themadagen, proeverijen en high tea mogelijkheden.
Theetuin ‘t Einde Theetuin en Theeschenkerij , Noord-Holland vanaf € 10 per persoon
vanaf 2 pers.
Theetuin in Zuiderwoude, aan het water in een schilderachtig polderlandschap, bereikbaar per fluisterboot. Geniet van koffie, thee, taart en high tea.
Theetuin Binnen & Buiten Theetuin, Noord-Brabant vanaf € 10 per persoon
vanaf 2 pers.
Vlakbij vestingstad Gorinchem ligt het gezellige theehuis Binnen & Buiten gevestigd in een voormalige stal. Heerlijke plek voor een high tea.
De Millinger Theetuin Theetuin, Gelderland vanaf € 6 per persoon
vanaf 2 pers.
Een unieke theetuin, per fiets of lopend bereikbaar. Parel in het groen. Oosterse sfeer, Moors theehuis, Arabische invloeden. Geniet van high tea.
Theehuis Ik en mijn moeder Theehuis, Twente vanaf € 15 per persoon
vanaf 2 pers.
Een fijn theehuis met fleurige tuin in het Wooldrikpark in Enschede. Een heerlijk adres voor een high-tea, picknick of thee met taart.
Theetuin Eemnes Theetuin, Utrecht vanaf € 5 per persoon
Theetuin Eemnes, idyllisch theehuis het hele jaar geopend. High tea, lunch, borrel. Ook feesten en partijen.
Theetuin Overleek Theetuin en fluisterbootverhuur, Noord-Holland vanaf € 24 per high tea
Een pareltje in Noord-Holland, voor thee met taartjes of een high tea. Verhuur van fluisterbootjes door Waterland. Bijzonder dagje uit!
Theetuin H-eerlijk Theetuin, Noord-Holland vanaf € 14 high tea p.p.
Theetuin H-eerlijk ligt aan een autovrije weg, op een mooie locatie aan de Amstel. Lekker en eerlijk genieten van koffie, thee, taart, high tea en meer.