Even geduld...

Samen naar de sterren staren is romantisch én leuk. Het ontdekken van het steelpannetje, de Grote Beer, de Poolster; het blijft magisch. Met je rug in het gras, vanuit een luie stoel op een zomerse avond of nog fijner, rechtstreeks vanuit je bed. En dat kan bij deze fijne logeeradressen! 3 x Slapen onder de sterren:

Hemelzicht

De naam zegt het al: 'zicht op de hemel'. Het huisje op zich is al leuk en uniek, gebouwd naar een eigen ontwerp. Grote ramen bieden je een geweldig zicht op de omgeving. Houtkacheltje aan en genieten maar. Na een fijne dag en ontspannen avond klim je de steile trap op naar het 'birds nest', met aan drie kanten vrij zicht. Door het dakraam kijk je rechtstreeks naar de sterren. 

Hemelzicht – Marsweg 1, 7434 TA Lettele

Sterrenkubus

Net als Hemelzicht is ook het ontwerp van de Sterrenkubus uniek. Het is een compact huisje met alles erop en eraan. Een keukentje, douche en toilet, kacheltje en een slaapvide met glazen koepel boven het bed. Je vindt de Sterrenkubussen nergens anders in Nederland, alleen bij Erfgoed Bossem in Twente. Ze staan op een van de donkerste stukjes Nederland, op een heldere avond zie je oneindig veel sterren. Hier ga je graag vroeg naar bed! 

Sterrenkubus – Dorpsstraat 7, 7635 NA Lattrop-Breklenkamp

Florizand

Eigenlijk zijn alle drie de huisjes die ik hier noem uniek. De Sterrenkubus door het compacte ontwerp, Hemelzicht omdat er maar eentje in Nederland van is en Florizand omdat het een ontwerp is van architecten van Depot Rotterdam. Dit eigentijdse vakantiehuis staat op Terschelling en is praktisch ingericht, met twee slaapkamers én een extra bed boven de badkamer met glazen koepel. Knus, romantisch en met zicht op een miljoen sterren. 

Florizand – Noordlandweg 6, 8891 HP Midsland Noord