Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Slapen op water
B&B boot
1 - 4 personen
vanaf € 120 per nacht

Boat & breakfast in Mechelen

Slapen op water, dat is een hippe Boat & Breakfast in de Belgische stad Mechelen. De 4-persoons boot ligt aan de rand van het centrum, rustig aan een kanaal en toch dichtbij de stad. 

Overnachten op het water

Boat & breakfast Slapen op water is een heerlijke boot voor een stedentrip België. Al dobberend op het water kom je helemaal tot rust. Er is aan boord plaats voor vier personen, er zijn twee gezellige slaapkajuiten. In de zomer zit je aan dek te genieten, 's winters is er een zalig kacheltje dat je warm houdt. Een volledig ingerichte keuken, leesvoer, koffie en thee, een CD speler, kaarsjes… alles is aanwezig voor een (romantisch) verblijf op het water. 's Ochtends brengt gastvrouw Veerle een ontbijtmand vol lekkers, als dat geen verwennerij is?!

Naar de stad of…

Met de (gratis) vouwfietsen fiets je in elke minuten naar hartje stad. Een terrasje pikken, de mooie gevels bewonderen, winkelen; Mechelen bruist! Veerle tipt je graag de anders-dan-anders adresjes, die je zelf niet zo snel vindt. Even weg uit de stad? Fiets langs de vaart de stad uit en neem een van de fietsroutes mee, er is zoveel te bewonderen in de omgeving!

Bezig...
Ga naar de website


Slapen op water Hanswijkvaart 57 Mechelen

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: